2021. november 2., kedd

💥Egy Csoda Minden Nap💥- Isten még mindig szeret!

A körülmények miatt néha kétségbe vonjuk Isten szeretetét: Az állásodból való elbocsátás, a nyilvános kritikák, egy visszatérő bűn, egy lesújtó csalódás, egy betegség, egy baleset…

És lám, már ezt is gondoljuk: „Ha ez megtörténik velem, akkor biztosan meg is érdemlem… Valószínűleg Isten nem szeret engem…”: Testvérem, semmi nincs ennél messzebb az igazságtól! 
Ha ilyesmire gondolnál, vesd el azon nyomban ezeket a hazugságokat!

Isten szeret téged, és bármi történjék is, semmi sem tudna változtatni ezen a nagy igazságon:
 „Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem hatalmasságok, sem jelenvalók, sem következendők, sem magasság, sem mélység, sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el minket az Istennek szerelmétől, mely a mi Urunk Jézus Krisztusban van.” 
(Lásd Róma 8,38-39)

Hidd el: Semmi sem tud és soha nem is fog tudni elválasztani irántad való szeretetétől…! 
Akármit is tettél, akármilyen helyzetben is találod magad…

Isten újra és újra csak szeret. Semmi sem tudna véget vetni mennyei Atyád irántad való szeretetének. Semmi sem fog elválasztani szeretetétől:

Sem félelmeid
Sem kétségeid
Sem a betegség
Sem hitvesed-, barátod- vagy munkatársad árulása
Sem anyagi nehézségeid
SEMMI nem fog elválasztani Isten szeretetétől…!

Ó, igen, légy biztos abban, hogy semmi sem tudna Isten szeretetének véget vetni: Isten szeretete sem kezdetet, sem véget nem ismer. Isten végtelen, és irántad való szeretete is az…!

Arra hívlak, imádkozz velem: „Istenem, soha nem fogom tudni eléggé megköszönni irántam való szeretetedet, gyengédségedet, türelmedet. Micsoda öröm azt tudni, hogy semmi sem tud véget vetni irántam való szeretetednek, és semmi sem választ el minket! Taníts meg, hogy mindig egészen közel maradjak hozzád, szíved közelében…! Hadd halljam hangodat, kísérd minden egyes lépésemet! Jézus nevében, ámen.”
hu.jesus.net



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése