2021. november 11., csütörtök

💥Van Erőm💥

Gondolkodtál már azon, hogy milyen szép lenne az élet, ha nem lennének harcok a világon? 
Nem csak háborúkra gondolok, hanem a betegség, fájdalom, szomorúság elleni harcra.
Milyen jó lenne egy hely, ahol ezek a dolgok nem lennének.
A földi létünk során olykor készek vagyunk feladni az életünket. Isten azonban elegendő erőt ad a hétköznapokhoz, hiszen sohasem fogunk annál nehezebb problémát kapni, mint amekkorát képesek vagyunk elhordozni.
A földön nagyon sok szép hely van, amiket meglátva eláll a lélegzetünk, de gondoljunk csak bele, hogy milyen csodás lehet az a hely, amelyet Isten készít számunkra.
Ha azt tekintsünk, hogy a képzeletünknek nincsen határa, akkor gondoljunk bele, hogy Isten még a legnagyobb, legszebb álmainkat is túl tudja szárnyalni.
Ezentúl minden reggel bátran, boldogan indulhatunk munkába, iskolába, bevásárolni vagy kirándulni, mert tudni fogjuk, hogy van egy hely, ahol minden perc Isten dicsőségében lesz teljes. 
Ahhoz, hogy majd Isten kegyelméből együtt legyünk ezen a helyen, csupán szeretnünk kell őt és egymást.
❣️Sokszor beszéltünk már a szeretetről, de itt az ideje örökre megjegyezni, hogy az élet forrása nem más, mint a szeretet átadása. Azzal, hogy megtartjuk magunknak a szeretetet, nem fogunk előre jutni, de ha már megpróbáljuk tovább adni, akkor valami egészen csodás, különleges, áldott dolog fog történni az életünkben.
Ne feledjük: Harcold meg a hit nemes harcát, mert van egy hely a számodra❣️


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése