2021. november 4., csütörtök

💥Van Erőm💥

Nem úgy lesz!Bizonyára sokan átéltünk már olyan pillanatokat, amikor hirtelen nehézkessé vált minden. Mondhatni, hogy Izrael népének az élete is a sötétség birodalmába érkezett, de ott is tündöklően ragyog fel Isten üzenete. 
Arról olvasunk, hogy a népet a pusztulás fenyegeti. Isten azonban a megmentő kezét nyújtja népe számára.
Ha röviden szeretném összefoglalni a mai üzenetet, akkor a következőt mondanám: a szeretet örök.
Mennyi mindent tett Izrael népe Isten ellen. Hányszor volt engedetlen, hűtlen a történelem folyamán. Isten nem mond le népéről, hanem azzal az örök, véget nem érő szeretettel akarja megszabadítani népét, amellyel már a kezdetekkor körülfogta választottait.
Bár a nép azt hitte, hogy most már valóságosan a vég fog következni, érezhető a szerető Isten munkálkodó két keze, amely azt sugallja, hogy: Nem úgy lesz!
Az örök szeretet, amelyet Isten népe iránt érzett nem változott az évszázadok, évezredek során sem, és ennek a csodás szeretetnek a bizonyítéka, hogy Krisztus meghalt értünk, hogy mi is részese legyünk ennek a szeretetnek.
Ne csüggedj el!
Lehet, hogy te azt gondolod, hogy semmi remény a számodra, de Isten a reményteljes jövővel ajándékoz meg téged. Lehet, hogy lemondtak rólad az orvosok, de ne feledd, hogy kinek a kezében van a te életed. Lehet, hogy neked is olyan nagy szükséged volna arra az apró reménysugárra, de Isten a naphoz hasonló reménysugárral tudja megáldani a életed.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése