2023. január 12., csütörtök

💥Örömteli mindennapok💥

,,💞Azt kérem, hogy Urunk, Jézus Krisztus Istene, a dicsőséges Atya-Isten töltsön be titeket a Szent Szellemmel, aki bölccsé tesz, kijelenti és igazán megismerteti veletek Istent. 
Azt kérem Istentől, hogy nyissa meg szívetek szemét, hogy fel tudjátok fogni, milyen reménységre hívott el titeket, és milyen dicsőséges az a hatalmas örökség, amit Isten a saját szent népének szánt.,, Efézus1,17-18.

Szellemi áldásokat kaptunk Krisztusban
Szellemi látás,hallás nélkül nem láthatjuk meg Isten számunkra elkészitett áldásait.
Nem tudunk rálépni az útra,amin járnunk kell.Ezért fontos kifejlesztenünk magunkban és kérnünk Istentől,hogy legyen segitségünkre ebben.Ahogy Pál imádkozott a gyülekezetért ,kérjük személyes életünkre vonatkozóan az Úrtól.
Hogy lássuk és halljuk meg Isten hangját. Életbevágóan fontos, hogy kicsi dolgokat is a látás fényében tegyünk meg. Ez azt jelenti,hogy gyakoroljuk magunkat abban, hogy a mennyei látás világosságában járjunk.
Áldott legyen az Isten, Urunknak, Jézus Krisztusnak Atyja, aki Krisztusban megáldott bennünket minden szellemi áldással a Mennyben.
Isten elárasztott bennünket kegyelmével, mindenféle bölcsességgel és megértéssel. 
Krisztusban kaptuk meg az örökségünket Istentől, ahogyan ezt ő már előre elhatározta.
Imádkozom, hogy megtudjátok, milyen mérhetetlenül nagy Isten ereje, amely hatékonyan működik bennünk, hívőkben. Ugyanez az erő mutatkozott meg akkor is, amikor az Atya feltámasztotta Krisztust a halálból, és a Mennyben a jobbjára ültette.
Isten kijelenti számunkra,látást ad ,ha kérjük és kutatjuk az Ő igazságát,a Szent Szellem által.
Mi azonban nem ennek a világnak a szellemét kaptuk, hanem az Istentől származó Szent Szellemet, hogy általa megismerjük mindazt, amit Isten nekünk ajándékozott.1Kor.2.12

Legyen örömteli napunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése