2017. szeptember 23., szombat

Még nem történt meg az elragadtatás... :)

Ausztráliában déli 12 óra is elmúlt és nem történt meg az elragadtatás...
 
Én gondoltam, hogy nem fogják tudni azt majd előre, pontosan beharangozni. Aki eddig időpontokat írt, még mind megszégyenült. Hiszen sem a napot, sem az órát nem tudhatja senki, sem a Fiú, sem az ég angyalai, csak egyedül a Mennyei Atya - ezt mondja a Biblia - ha még Jézus elött is titok, akkor hogy tudhatná az Ő visszatérésének idejét bárki?

"Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya." Márk 13:32.



Mindettől függetlenül látjuk a jeleket, tudjuk, hogy az idő közel. A mennyegzői ruhánkat tartsuk tisztán és legyen bennünk mindig élő reménység a mi Urunk Jézus visszajövetelére.

"De azokban a napokban, azután a nyomorúság után, a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, És az ég csillagai lehullanak, és az egekben levő erősségek megrendülnek. És akkor meglátják az embernek Fiát eljönni felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel. És akkor elküldi az Ő angyalait, és egybegyűjti az Ő választottait a négy szelek felől, a föld végső határától az ég végső határáig. A fügefáról vegyétek pedig a példát. Amikor ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár. Azonképpen ti is, mikor látjátok, hogy ezek meglesznek, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt." Márk 13:24-29.

Legyünk hálásak a Mennyei Atyánknak, hogy nyitva áll még a kegyelem ajtaja, hiszen még vannak akik nem tértek meg, ezért az Atya hosszútűrően vár... Tudjuk Ő azt szeretné, hogy minden ember megtérne és ezáltal örökéletet kaphatna. Az Ő Fia, Jézus kifizette helyettünk bűneink zsoldját, a drága, szent vérével fizetett.

Forrás: Lisa E. Sz-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése