2017. szeptember 16., szombat

Joyce Meyer-Isten áramlatával sodródj

Nem számít, hányszor buktál el, vagy hogy milyen gyenge vagy, Isten egy csodálatos bizonyosságot ad neked Pál apostol szavain keresztül:

,,Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak,sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban.,,
 Róma 8,38-39-

A választás a tiéd.

Sodródhatsz lefelé a folyón, a kisebb ellenállást választva, hagyva, hogy az áramlatok arra vigyenek, amerre akarnak. Vagy dönthetsz úgy, hogy Isten áramlatával sodródsz. Erre mondjuk, hogy Szellemben járunk, vagy más szóval Krisztus elméje szerint élünk
Néha mondanunk is kell magunknak, hogy „Isten szeret engem. Isten szeret engem, mert Ő teremtett.” Isten nem teremt szemetet, ez pedig azt jelenti, hogy minden, amit teremtett – téged is beleértve – jó. 
Ha Isten szeretetére összpontosítasz, akkor nem fogsz tévútra vetődni.

Ez az üzenet tehát: 
Semmi sem választhat el téged Isten szeretetétől. Minél többet elmélkedsz Isten irántad való szeretetéről, annál könnyebben fogsz sodródni az Ő szeretetében.
Istenem, olyan közel akarok lenni Hozzád, amennyire csak lehetséges. Segíts, hogy egészséges, pozitív gondolataim legyenek.
Emlékeztess, hogy szeretsz – teljes és tökéletes szeretettel – és segíts, hogy a Te áramlatoddal sodródjak. 

Jézus nevében. Ámen


"Soha ne hagyd, hogy a félelem meggátoljon téged! Isten nem a félelem szellemét adta nekünk! 

Te a Kiraly gyermeke vagy, ismerd meg a Bibliából, hogy milyen tekintélyt és szabadságot adott neked az Úr, és járj ebben a szabadságban!"

"Hiszed e, hogy akármilyenek is jelenlegi körülményeid, van remény a változásra? 

Azt tapasztaltam, hogy a reménykedő emberek a világon a legboldogabbak közé tartoznak. 

A remény hatalmas erő!"


"Isten A szeretet. Semmit nem tudsz tenni azért, hogy jobban szeressen téged mint most ebben a pillanatban, mert már most tökéletesen szeretve vagy, és semmit nem tudsz tenni azért, hogy kevésbé szeressen. 

Az Ő szeretete nem tőlünk függ, hanem Önmagától, és Ő Maga A szeretet!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése