2017. szeptember 20., szerda

Napi Ige, Napi Gondolat:

Napi Ige:

,,Áldást parancsol az Örökkévaló melléd: vállalkozásaidban, csűreidben, mindenben, amit teszel. Bizony, megáld téged azon a földön, amelyet Istenünk, az Örökkévaló ad neked.,, (5. Mózes 28,8)


Napi Gondolat:

A KIRÁLY VISSZATÉR!
Hogyan fog visszatérni Jézus?
Egy dologról biztosíthatlak hogy nem egy egyszerű ács fiaként fog megjelenni mint a világban való első bejövetekor.
A totális engedelmessége az Atyának, és a váltságmű bevégzése a Fiút az Atya jobbjára emelte, és egyben a Fiú lábai alá vettet minden erő és minden hatalom a mennyben és a földön egyaránt.
Jelenések 1. 7.
,,Ímé eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt, még a kik őt által szegezték is; és siratja őt e földnek minden nemzetsége. Úgy van.,, Ámen.

A világon minden Krisztus uralmát készíti elő, minden történés az Ő második eljövetele felé mozog, ezt el lehet hinni vagy el lehet utasítani viszont magán az Isten által lefektetett tényálláson mit sem lehet változtatni.

Mikor fog visszatérni a Király?
1.Thesszalonika 1.1-3 1. 
,,Az időkről és időszakokról pedig, atyámfiai, nem szükség, hogy írjak néktek;
Mert igen jól tudjátok ti magatok, hogy az Úrnak napja úgy jő el, mint a tolvaj éjjel.
Mert a mikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájuk, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; ..,,


A feni Igerész szerint a Király visszatérése nagy hirtelenséggel fog megtörténni, de találunk benne egy fontos kijelentést is: amikor azt mondják béke és biztonság.
Ez a két összetevője napjaink humanistáinak, akik meg vannak győződve hogy az ember meg tud jobbulni, a saját erejéből, és képes megteremteni a mindenki által áhított jövőt, amelyben béke honol, és az egyén biztonságban élhet, mert eltűnik a gonosz.

Ez az emberiség legfőbb célja, és minden kétséget kizárólag az Ige szerint ezt a hazugságot hirdetik majd, ami kizárná a Békesség fejedelmének a szerepét, és pontosan ezért lesz ez az a bizonyos momentum amikor Isten azt mondja ELÉG!

Légy felkészülve!
Töltsd tele a lámpásod olajjal.és várd a Királyt!


Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése