2021. október 31., vasárnap

GYŐZEDELMES ÉLET❤ NAPI IGEMORZSÁK -

"Hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. 
Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak." (Eféz. 6,11-12.)

Mikor harcba megyünk, nem biztonságos számunkra, ha eldobjuk fegyvereinket, hisz ekkor van rá a legnagyobb szükség, hogy felvértezzük magunkat Isten minden fegyverével. 

Minden egyes fegyverre szükség van.
Sátán igyekszik állandóan elhomályosítani ezt a tényt, de a keresztények ne felejtsék el, hogy „nem test és vér ellen van tusakodásunk...”
Az ihletett figyelmeztetés századokon át hangzik a mi korunkig: „Legyetek józanok és vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán korüljár, keresvén, akit elnyeljen”


Nagy ellenségünk Ádám idejétől a mi időnkig gyakorolta hatalmát, hogy elnyomjon és megsemmisítsen bennünket. Most keszül a gyülekezet elleni utolsó hadjáratára.
Mindazok, akik igyekeznek követni Jézust, összeütközésbe kerülnek ezen könyörtelen ellenséggel.
Minél jobban követi a keresztény az isteni mintaképet, annál jobban kiteszi magát Sátán támadásainak.


Viselnünk kell Istennek teljes fegyverzetét minden pillanatban és késznek kell lennünk a sötétség hatalmai elleni küzdelemre.
Ha kísértések és próbák érnek bennünket, menjünk Istenhez és küzdjünk Vele imában.
Ő nem küld el bennünket üresen, hanem kegyelmet és erőt ad a győzelemre, hogy megtörjük az ellenség hatalmát.
Vajha mindnyájan valódi fényükben szemlélhetnénk a dolgokat és mint Krisztus katonái elviselhetnénk a nehézségeket; akkor Izráel Isten erejében és az Ő hatalmának erejében haladna előre.
/EW. 46./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése