2021. október 19., kedd

💥Bizonyság💥

"Válasz ki egy Igét, azt amire szükséged van, hogy meglegyen és valld meg ma ezt az Isten Igéjét, ami nem tér vissza hozzád üresen, hanem elvégzi az Ő célját és akaratát az életedben!"


Bizonyságom: Én addig vallom, addig mondom amíg el nem mélyed bennem és már nem érzem a késztetést rá. Az életemben pedig jön valami változás, néha először negatívnak tünő, de ez csak amíg tisztulnak a dolgok, utána pedig lassan megérkezik.
Türelem kell minden megvallott Igéhez, mert mint a mag előszőr nem látszik, hogy csirázik, fejlődik a főld alatt.

Isten malma lassan öröl de biztosan! Mert minden szálnak összekell találkoznia, hogy meglegyen.
Október óta vallom és áldom az Urat uj munkahelyért, amiben nem kell koncentrálni, nincs benne feszültség, csend és nyugalom van  Mert most pékséget vezetek 20 üzeletnek állítunk össze megrendeléseket, plusz uj embereket tanítok be és irányítom az egészet...nem könnyü, plusz utálom az éjszakai életet, munkát!-
Most tavasz elején szólt bennem a Szent Szellem, hogy áldjam az Urat az uj munkámért...és most áprilisban kaptam meg mivel most lett üres egy stabil cégnél egy stabil hosszu évekre szóló munkahely!
Pontosan beleiilik az életembe és nagyon nyugodt állás és még jobban is fizet  
Még a bizonyságról is gondoskodott az Úr,- mindig ad megerősítést- hogy jó helyre kerültem, mert összefuttottam pont akkor amikor ott voltam felvételin, a pékség söförjével, akinek a felesége több mint tíz éve ott dolgozik! 
JÓ AZ ÚR!!! Mindig betartja az ígéreteit, az Igéit, csak neked ,,életre kell keltened,, ki kell mondanod, ahogy Ő tette pl a teremtésnél!

Dicsőség az Urnak mindörökké! Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése