2021. október 12., kedd

💥Van Erőm💥

2019.November 4.


Az életünk során előfordul, hogy bizonyos helyzetekben értetlenül várjuk Isten segítségét. 
Azt gondoljuk, hogy ha nem kapjuk meg azt, amit kértünk, akkor Isten nincs mellettünk.
Egy nagyon fontos dolgot kell megtanulnunk: Jézus Krisztus, amikor imádkozott az Atyához, és készült a kereszt hordozására, a döntést az Atyára bízta: Legyen meg a te akaratod.
A mi életünkben így hangzana: Uram azt add, amire sz
ükségem van!
Isten még a hajunk szálait is számon tartja, így jól tudja mikor mire van leginkább szükségünk. 
Naponta érezzük az erejét, de ha egy próba előtt állunk, akkor kételkedni kezdünk a következő szavakkal: Mi lesz, ha nem sikerül? Nem fog sikerülni! stb. Nehéz volt elfogadnom azt, ha valami az életemben nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Ilyenkor Isten megmutatta, hogy még annál is jobbat fog kihozni az adott helyzetből.
Meg kell tanulnunk bízni Benne, és akkor boldogok leszünk, mint, ahogy az Ige is igazolja.
Boldog akarsz lenni? Hát akkor bízz Istenben!
Az ige arra buzdít, hogy érezzük és lássuk, hogy jó az Úr!
Hogyan érezhetjük? Minden reggel, amikor felébredünk, hálát adhatunk, hogy kaptunk még egy napot ajándékba, és felhasználhatjuk e napot a lelkünk gazdagítására, mások megsegítésére.
Másodszor: Lássátok! Hogyan lehet látni Isten jóságát? Nagyon egyszerű, mert mindenhol ott van az életünkben. Minden szívdobogás, lélegzetvétel, mosoly azt hirdeti, hogy Isten jó hozzánk, és tart a kegyelme. Előfordul, hogy vannak nehézségeink, de ha Benne bízunk, akkor minden próbát le tudunk küzdeni, és megfelelően kiálljuk a legnehezebb próbákat is. Ezért bátran bízzunk Benne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése