2023. november 17., péntek

💥Reggeli dicséret🌹 Isten igaz beszéde

,,💞És monda nékem: E beszédek hívek és igazak: és az Úr, a szent próféták Istene bocsátotta el az ő angyalát, hogy megmutassa az ő szolgáinak azokat, amiknek meg kell lenni hamar. Ímé eljövök hamar. Boldog, aki megtartja e könyv prófétálásának beszédeit.,,
Jelenések könyve 22. fejezet 6-7. vers

Mielőtt bármit aláírnál, előtte alaposan olvasd el többször! Különösen az apró betűs részre figyelj, mert mindig ott van elrejtve a lényeg. Igen, tudom, hogy így kéne, de kinek van kedve, türelme meg ideje végigolvasni mindenféle kacifántos jogi szöveget, arról, hogy a megnyitni kívánt weboldal, milyen sütiket használ, hogy a telepítendő alkalmazás milyen adatokhoz fog hozzáférni a készüléken, stb. Mindent engedélyezek, mindent elfogadok, de valójában fogalmam sincs róla, hogy mire nyomtam igent, hogy mibe egyeztem bele. 
Csak remélem, hogy nem vernek át, hogy azt kapom, amit ígértek.

S mi a helyzet Isten beszédével, a Bibliával? 
Honnan tudhatom meg, hogy, amit ebben a könyvben olvasok az mind igaz és a javamra van?

Tárgyi, régészeti bizonyítékok sokasága igazolja azt, hogy a Szentírásban szereplő személyek valóban léteztek, hogy a leírt események valóban ott, úgy és akkor megtörténtek.

A Biblia mintegy negyven írója időben és térben egymástól távol élt ugyan, mégis az általuk leírt üzenet szellemiségének és gondolatiságának egysége egyetlen szerzőre utal. 
Ahogy olvastuk: „Az Úr mutatta meg a szolgáinak, azokat.”

A Biblia nem egy elméleti, filozófiai mű, nem utópisztikus fantazmagória. 
Az írók szemtanúk, átélők, akik saját kézzelfogható tapasztalatukat vetették pergamenre.

És épp ebben áll a Biblia apró betűs része. 
Csak akkor fogod te is megtudni, hogy e könyv prófétálásának beszéde igaz, csak akkor leszel tőle boldog, ha nemcsak meghallgatod, ha nemcsak elolvasod, hanem ha meg is tartod, ha úgy szólsz, úgy viselkedsz, úgy élsz, ahogy itt olvasod.

Tehát ne csupán hidd, hanem próbáld ki! A szeretet valóban kiűzi a félelmet. 
Valóban jobb adni, mint kapni. Aki mást felüdít, az maga is felüdül.

(Tóth Szilárd)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése