2017. október 15., vasárnap

E.W.Kenyon--Szeretet a legnagyobb dolog a világon!


A szeretet sohase zúzta össze vagy törte össze a hit lágyan kibontakozó virágát, mely a bizakodó szívből fakad. A szeretet Isten, aki leleplezi Önmagát előttünk.

Isten szeretet. Ez a szeretet-élet nem más, mint Isten, aki ténylegesen bennünk él, ahogy Jézusban is. "Úgy szeressétek egymást, mint ahogy én szerettelek titeket"

A szeretet, a nagy dolgok között is a leghatalmasabb, a szépek között is a legszebb. Milyen csodálatos az, amikor ez az isteni természet uralmat vesz az emberi szív fölött.

A szeretet az, ami gyönyörűvé teszi az otthont. Amikor a szeretet beköltözik egy családba és ott él, akkor az az otthon a boldogság helye lesz.

A szeretet a legszebb dolog a világon. Talán a legsérülékenyebb is, mégis magában hordozza a legnagyobb elhordozó erőt. Amikor az embert a szeretet uralja, birtokolja és motiválja, akkor nem riad vissza bármilyen áldozattól sem.

A Szeretet adja nekünk mindazt, ami szép

A Szeretet az élet legnagyobb ereje. Az otthon-teremtő erő.

A szeretet ad.Nem csoda, hogy a szeretet akkor van tetőfokán, amikor a kapcsolat a legerősebb! A szív az ember élete. A Szeretet a szív élete.A Szeretet szellemi. Felette áll az érvelés vagy az értelem világának. A Szeretet Isten. Isten behatolása az emberi élet világába.

A szeretetben járás a szeretet útja. A szeretetben való élet az Új Szövetség útja.

A Szeretet a legnagyobb dolog a világon. Isten természete az, mely megnyilatkozott számunkra. Az Új Család Új Törvénye ez: "hogy úgy szeressük egymást, ahogyan Ő szeretett minket".

Nem szerethetünk csak szavakkal. Valóságosan kell szeretnünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése