2017. október 31., kedd

Napi Gondolatok: Az Úr megtísztít

Ma mint gondolom már mindenki mosogattam...ami alatt szintén tanultam :)

Van egy régi  öntött vas sütőedényem amit nagyon szeretek, de kívülről- bent felül eléggé elhanyagolt állapotban van, mert fáj a kezem és nem nagyon tudom súrolni.
Gondoltam egyet, hogy én ezt rendbe hozom, most egy kicsit és megint és megint egy kicsit és lassan talán tűrhető lesz....

Míg vártam a pizzára, beáztattam, ráfújtam egy speciális oldószerrel, aztán vártam vele egy kicsit, hogy hasson....
Elkezdtem  fémszálas súrolóval dörzsölni, először rosszabb állapotban volt mint előtte....
Aztán folyékony tisztítóval folytattam..
lemostam tiszta vízzel és kezdtem elölről, újra és újra..

Közben megszólalt bennem a gondolat, hogy: ,,Látod én is így tisztítlak meg bennetek.....
Vannak olyan régi,régi rétegek amiket bizony be kell áztatnom Szent véremmel, ami mindentől megtisztít -Sokszor ezért rosszabbul néz ki a dolgaink mint volt valaha, jön a reménytelen érzés, nekem semmi nem sikerül..., ne add fel, ne ijedj meg,- elindult a folyamat!-  
Van bennünk egy megszokás is és így egy belső ellenállás is, amit lehet észre sem veszünk.
Minden uj kezdetkor észre lehet venni a támadást is, az ellenlábas ellenállását is!
Minél nagyobb dolog vár rád,annál erősebb is az ellenállás!,,Álljatok ellen és elfut tőletek,,-

Mond ezt: Könnyen változom, elengedek minden rosszat ami nem szolgál engem, ami nem az Úr akarata az életem területén takarodjon a Jézus Krisztus nevében, ámen!

...és utána jön a Szent kenet ( mert vérre száll a kenet) amely megtör minden igát, ( megkötözi az Erős embert, ha van valami erősség az életedben) megszabadít minden szennytől, megkötözöttségétől, betegségtől.
Mert akit az Úr megszabadít azt teljesen szabad lesz!
Nem végez félmunkát, mert Ő a TELJESSÉG Istene.

Mindehhez viszont idő kell. 
Nem lehetünk türelmetlenek, mert ugye tudjuk, hogy idő kellett ahhoz is, hogy kialakuljanak a rossz beidegződések, betegségek, így idő kell annak az eltüntetésékez, ledolgozásához is.
Mint például valaki a súlyától akar megszabadulni, az pedig sok idő plusz evés eredményezte, azt nem lehet és nem szabad egyik napról a másikra elvonni, hanem fokozatosan lehet napról, napra kevesebbet enni és szépen átállni egészséges táplálékra, mozgásra.
Közben a gondoltaid folyamatosan arra fókuszálnak, hogy ,,egészséges ételt eszem, kívánok,, egészségesen éljél....!

Így van ez a többi szokásunkkal is, legyen az páldául veszekedős természet, cigaretta, több ivás, paráznaság vagy bármi más amitől megszeretnénk szabadulni..

Engem egyik napi imám alkalmával megszabadított a cigarettától, pedig csak kocadohányos voltam, de mikor megtértem szégyelltem keresztényként cigizni-és sírva kértem az Urat, hogy segítsen ebben. Elszívtam az utolsó szál cigimet, elpöcköltem és többé nem tudtam rágyújtani még társaságban sem, amikor a Malboróval kínáltak meg (akkor még nem átlag ciginek számított). Próbáltam elszívni de már NEM ment!!! Tényleg teljesen megszabadított tőle :)

De itt is egy folyamat volt bennem, először kell egy egy visszatérő gondolat, ami kialakít egy, egy erős vágyat ehhez benned, aztán a hit a szívedben és utána kérni kell!
A Biblia azt mondja, hogy azért nincs valamink, mert nem kérjük. 
Sokszor azért marad el Isten áldása az életünkben, mert nem kérjük tőle. Ne feledd szabad akaratot adott nekünk...csak, ha kéred (sokan ugy gondolják, ooo Ő a Mindenható ISTEN, mindent tud és mindent megtud tenni.EZ IGAZ de mindazonáltal VELED MINDENT, nélküled SEMMIT sem!
Át kell adnod az Ő Szent kezébe mindent, akkor fog CSAK cselekedni!



Nagyon sokat segítenek, sőt nagyon -nagyon SZÜKSÉGESEK ebben a megerősítések! 
Mert a gondolatod a MAG amit ültetsz és amit locsolnod kell, táplálnod kell naponta!

A hitedet erősíteni vele! Ha nem teszel naponta megerősítéseket, magvallásokat, akkor azt veszed észre, hogy a kísértések jönnek és hited is szárnyra kell, elröppen és nem tudsz ellenállni sem és újra és újra vissza esel!!!!

Míg, ha naponta megvallod az Igét, ami által a Szent Szellem tud munkálkodni az megtermi azt a gyümölcsöt amit szeretnél elérni a szívedben! A világunkat is így teremtette az Isten!!!!!!!  SZÓLT, hogy legyen és lett!! 
Nem elég egyszer elolvasni, hanem naponta hangosan ki is kell mondani azt, ki kell hirdetni, hogy hallja a Menny, a Föld és a pokol képviselői is és a Te belsőd is hallja ezt!!
Mert van szellemi fülünk is, ami nagyon hamar, hamarabb meghallja a kísértőt is sajnos,mint a Szent Szellemet!! Ezért kell nap, mint nap megerősíteni magad az Ige által!
Ami még fontos, hogy azért ne mentsd fel magad, harcolj ellen...

Van amitől rögtön megszabadít, meggyógyít az Úr, de van amihez idő kell.
Hallottam olyan bizonyságot, hogy egy Pásztor feleség aki az orvosok szerint halálos beteg volt, két éven keresztül hallgatta folyamatosan a gyógyító Igéket az ágyában, mert már felállni sem tudott és úgy gyógyult meg!
Van akiről lemondtak az orvosok, egy éven keresztül folymatosan mondta a megerősítő Igéket, miközben a betegség tünetei ott voltak, semmi nem változott fizikálisan, mindenki kimosolyogta, maikor megvallotta, h Ő már megygógyult Krisztus sebei álta. Egy év után amikor jött kontrol ideje arra ébredt, h nincs sehol a betegsége, se a tönetei, a vizsgálaton minden lelete negatív lett! Természetes az orvosok nem értettek belőle semmit sem!
Valakinek pl. Bob Gassnak a Mai Ige írójánák a Szent Szellem biztatására el kellet mennie szívével orvosi vizsgálatra, az általáso orvos azt állapította meg, nincs szüksége rá, jól van.
....de Ő magában csak érezte a késztetést, hogy csinálatosson speciális vizsgálatot. Addig keresett orvost aki levégzi, amíg talált! Amikor elvégezték a vizsgálatot, megtalálták az elzáródást, ami bármikor szívunfarktushoz vezetethett volna.
Isten biztos, h egy érintéssel megtudta volna gyógyítani! Miért kellet neki akkor orvos?
Lehet ez bizony HIT próba és HIT erősítés, tanítás általa, hogy orvos által gyógyít meg!
Könnyü hinni Istenben amikor minden jól megy!

1. Megtanulta meghallani Szent Szellem vezetését és megcselekedni azt! Ugye a hit cselkedet nélkül halott!
2. Keress, kutass, zörgess, ne add fel rögtön az első ajtónál. ,,Ha becsukodik egy ajtó, nyilik egy ablak,,
3. Sosem tudta volna meg sem Ő, hogy jól hallotta, tényleg Isten szólt a sízvében, ha nem jár utána. Az orvosok naponta találkoznak csodákkal, ami ráébrezsti őket is bizony, hogy több az éelt mint amit tanÍtanak nekik és alázatra tanítja őket is sok esetben megtérésre. egyre több a keresztény orvos is, hála az Úrnak!
4. Bizonysággal bír az egész emberiségre akiket elér az Ő bizoynsága. Hisz ma híres író! Beépül a hitrendszerébe és így általa még hitelsebb írásai!
Isten útjai csodálatosak még, ha az utjai sokszor rejtve is vannak és nem ismerjük fel a mit, miérteket!
Legyünk ezért mi is alázatosak, amikor nem tudjuk a miért van az életünkben bizonyos dolgok.
Vagy késöbb kiderül vagy ha nem is, tudjuk hogy az ÚR mindig JÓ és Igaz!
ÁMEN!


Vagyis NE ADD fel sosem, harcolj érte és várd ki türelmesen, hittel! 
Megvallani létezőnek, mert 
"A hit bizalom Istenben, mely által gyermeki kapcsolatot teremtünk vele. A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés." (Zsid 11,1)

Ámen💖 Úgy legyen Testvérem 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése