2017. október 20., péntek

Andrew Wommack- Csak az éhes kap enni

Boldogok, akik éheznek és szomjaznak az igazságra, mert ők megelégíttetnek. 
(Máté 5:6)


A természetes világban gyakran étkezünk, sok esetben olyankor is, amikor nem vagyunk éhesek. Csak annyit kell tennünk, hogy belepillantunk a tükörbe és megnézzük magunkat! A szellemi birodalomban viszont éhesnek kell lennünk, hogy enni kapjunk. Az egyik legrosszabb dolog, ami velünk történhet, ha szellemileg közömbössé válunk.

Az egyik legjobb dolog, ha éhezel Isten dolgai után. A legtöbb hívő nem így érez.
A legtöbben a teltség és megelégedettség érzését birtokolják, de Jézus akkor ígért teljességet nekünk, ha előzetesen éhesek voltunk. Azt mondta: “Ha nincs éhség, nincs jóllakottság.” 

Így sokan pontosan a szellemi egészség egyik jelét tartjuk kellemetlen tényezőnek. Amikor többet kívánsz Istenből, az az egészség jele. Sosem magunk miatt éhezünk Istenre. A bukott természet nem így működik. 
Csak újjászületett szellemünk kívánja egyre jobban Istent a Szent Szellem kenete alatt. (János 6:44.) A Szellem bennünk, Aki csillapíthatatlan éhséget adva von Isten felé bennünket.
Az Isten utáni éhségünk nem mozgatja meg Istent az életünkben. Az éhség annak jele, hogy Ő már munkálkodik benned. Ma dicsérd Őt a szellemi éhség miatt, légy bátor, és érezz izgalmat, ha ezt tapasztalod. Ő nem fog éhessé tenni téged, majd hagyni, hogy tovább éhezz.
Azért tesz éhessé, hogy betölthessen a bölcsességével, áldásaival és szeretetével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése