2017. október 29., vasárnap

Igei megvallások:

Ezeket vald meg hangosan,ha nem bírsz a kísértővel,ott fog hagyni,nyugodt lehetsz.Ámen Jézus Nevében!




Istentől születtem, és győztes vagyok a Sátán fölött, mert nagyobb az, aki bennem van, mint aki a világban van (1 János 4:4).
Nincs mitől félnem, és a rettegés nem közelíthet hozzám (Ézsaiás 54:14).
Krisztus testéhez tartozom, és a Sátánnak nincs hatalma fölöttem, mert a gonoszt a jóval győzöm le (1 Korintus 12:27; Róma 12:21).
Egyetlen ellenem készült fegyver sem lesz jó szerencsés, mert az én igazságom az Úrtól van. Minden amit teszek, jó szerencsés lesz, mert olyan vagyok, mint a folyó mellé ültetett fa (Ézsaiás 54:17; Zsoltárok 1:3).
Győztes vagyok a Bárány vére és a bizonyságtételem beszéde által (Jelenések 12:11).
Megtartom Isten Igéjét, és áldott vagyok mindenben, amit teszek. Boldog vagyok mindabban, amit teszek, mert Isten Igéjét cselekszem (Jakab 1:22, 25).
Gyönyörködöm az Úrban, és Ő megadja a szívem kéréseit (Zsoltárok 37:4).
Nem ér engem semmilyen veszedelem és csapás sem közelít a lakóhelyemhez, mert az Úr az angyalainak parancsol felőlem, akik megőriznek engem minden utamon, és az én útjaimon élet van, nem pedig halál (Zsoltárok 91:10-11; Példabeszédek 12:27).
Veszem a hit pajzsát és megoltok vele minden tüzes nyílvesszőt, amellyel a gonosz támad engem
(Efézus 6:16).
Krisztus váltott meg engem a törvény átkától, ezért kitiltok minden betegséget a testemből. Minden kórokozó és minden vírus, ami csak érintkezésbe kerül a testemmel, azonnal elhal Jézus nevében. A testem minden szerve és minden szövete olyan tökéletesen működik, ahogy azt Isten eltervezte, és megtiltok minden működési zavart a testemben Jézus nevében (Galata 3:13; Róma 8:11; 1 Mózes 1:31; Máté 16:19).
A gyulekezetemnek nagy békessége van, mert az Úr tanítja őket (Ézsaiás 54:13).

Tibor Makovek-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése