2017. február 13., hétfő

Amanda Buys: Karizmatikus varázslás-Megtagadó ima 3.rész

Én megtérek és elhatárolom magam attól, hogy a saját tekintélyem uralmában harcoljak olyan harcokat, amelyeket nem Te mondtál, hogy harcolnom kell.

Megtérek és elhatárolom magam és a generációs vonalamat is azért, amiért a saját körülményeimből nézve imádkoztam és egy lelki perspektívából imádkoztam, egy földi látásból. Uram bocsáss meg nekem, hogy félre voltam vezetve és egy olyan rendszernek hittem, ami összeomlott, mert nem az igazságra, és a Veled való szeretetre volt építve. Te pedig teljesen kifizetted már az én bűneimnek az árát.
Megtérek és elhatárolom magam és a generációs vonalamat azoktól az imáktól, amik kétségből és hitetlenségből, önigazultságból, büszkeségből, féltékenységből, irigységből, félelemből, keményszívűségből, viszálykodásból, önző ambíciókból, ítélkezésből, vagy megtévesztésből táplálkoztak.
Uram, eltávolítanád-e az ítélkezésnek minden keserű gyökerét a családomból, amivel én eddig egyetértettem?
Kérlek téged, hogy távolítsál el minden istentelen közbenjáró lelkületet, ami a fent említett bűnökre épült.Istentelen közbenjárás
Atyám a Jézus Krisztus nevében kérjük, hogy törd meg, oszlasd el és bomlaszd fel az összes istentelen közbenjárást, az összes istentelen imát, minden önigazoló imát, minden lelki imát, minden gonosz elméből való imát, mert te azt mondtad, hogy erőben, szeretetben és józanságban járjunk. Megtérek és elutasítok magamtól és a generációs vonalamtól minden irigységet, minden féltékenységet és minden olyan kísérletet, amikor megpróbáltam mások ajándékát vagy elhívását elvenni.
Megtérek abból, hogy rácsukjam az ajtót Isten gyermekeire, annak érdekében, hogy elveszítsék az elhívásukat. Uram, elismerem, hogy ezek a dolgok megakadályozták a Veled való intimitásomat és a másokért való közbenjárásomat. Azt választom, hogy megbocsátok azoknak, aki ezt tették velem az én életemben. Uram, én most azt választom, hogy szabadon átadom neked azt, amit Te adtál nekem, annak érdekében, hogy meg tudd fenyíteni a tolvajt az én és a mások életében.
Úgy döntök, hogy leteszem az életem neked, azért, hogy Te újra fel tudd támasztani azt.
Atyám, eltávolítanád és hatástalanítanád az összes lelki imának, istentelen közbenjárásnak, próféciának és egyéb kijelentésnek a hatását, amit kibocsátottak rám és a családomra? Én most egyetértésre jutok az isteni közbenjárással magamért és a családomért.
Kérlek téged, hogy bocsáss meg azoknak, akik nem tudták, hogy mit cselekszenek, amikor ilyen közbenjárásban vettek részt. Megtérek és elhatárolom magam és a generációs vonalamat, amikor kontrolláló, manipulatív imákat mondtam önző motivációból azért, hogy önző érdekből másokat kontrollálni tudjak. Megtérek és elválasztom magam és a generációs vonalam azoktól, akik megtagadták az Isten Fiúsággal való identitást, és az adoptáló szellemet, és az elméjük hiábavalósága szerint jártak. Uram, én elfogadom a Fiúságnak a szellemét, amelyik azt kiáltja: „Abba, Atyám!” Azt választom, hogy hitben és látásban fogok járni és imádkozni. Egyetértek azzal, hogy a gyermeked vagyok és megközelítem a trónodat hit által és Jézus Krisztus vére alatt és direkt kapcsolatom lehet veled.
Megtérek és elutasítok magamtól és a generációs vonalamtól minden egyes megrögzött kényszeres imát, ami a lelkemnek a szorongásából származott és nyugtalanságából, nem pedig abból a nyugalomból, amely abból fakad, hogy tudhatjuk, hogy veled a mennyei helyekre vagyunk ültetve. Uram, én azt választom, hogy arra a győzelemre koncentrálok, amit te szeretnél a számomra, hogy legyen.
Megtérek és elutasítom magamtól és a generációs vonalamtól azt, amikor vallásos, szervezeti és ember csinálta közbenjárásnak az igáját vettem magamra, ahelyett, hogy a Te közbenjáró terhedet vettem volna magamra. Arra kérlek, hogy törj össze minden egyes istentelen igát és hamis terhét a közbenjárásnak, amit magamra illetve a családomra helyeztem. Uram, megtérek abból, hogy nem a Te királyságodat kerestem először, és nem bíztam benned, hogy Te ismered és be tudod tölteni az összes szükségemet.
Elfogadom az ígéreted, mely szerint, hogy ha a királyságod keresem először, akkor az össze szükségem be lesz töltve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése