2017. február 13., hétfő

Amanda Buys: Karizmatikus varázslás-Megtagadó ima 5.rész

Asszonyokért való ima:


Megtérek és elutasítok magamtól és a generációs vonalamban minden egyes asszonytól, aki olyat vett magára és úgy viselkedett, mintha ő lett volna a Szent Szellem a férfiak számára. Bocsánatot kérek azoknak az asszonyoknak a cselekedeteiért, akik nem engedték meg a férfiaknak, hogy szellemi vezetők legyenek a házasságukban, ellenben inkább ők maguk akarták magukhoz venni ezt a pozíciót.

Férfiakért való ima:

Megtérek és elutasítok magamtól és a generációs vonalamban minden egyes férfitól azon megnyilvánulásokat, amikor nem vettük figyelembe, nem tiszteltük eléggé és nem ismertük el a feleségünket, mint Isten kegyelmében való örököstársunkat.
Azt választom, hogy meg akarom tisztelni az én feleségemet, mint az én örököstársamat Isten kegyelmében.
Megtérek és elutasítom magamtól és a generációs vonalamban minden férfitól azt a viselkedést, amikor félelemből vagy passzivitásból lemondtunk a férfiúi vezető felelősségünkről.
Elutasítom magamtól és a generációs vonalamtól Jézabelnek és Ahábnak a szellemét, és bocsánatot kérek azoknak a férfiaknak a nevében, akik nem tudták vagy nem akarták a közbenjárásnak a felelőségét felvenni.

Az imádkozás hiánya:

Megtérek és elutasítok magamtól és a generációs vonalamtól minden olyan megnyilvánulást, amelyik nem értékelte a közbenjárást és azt mondta, hogy ez mások számára való, illetve nem tudták, hogy imádkozzanak és ezért nem is tették azt.
Atyám, bocsáss meg nekünk azért, hogy nem imádkoztunk.
Megtérek és elutasítok magamtól és az őseimtől minden olyan viselkedést, amikor nem tiszteltük az Isten szerint való papokat és papnőket, akik a Te szívedből imádkoztak.
URAM öntsd ki elém a te szentjeid imájának az edényét, hogy lássam, hogy tegyem én is.
Kreatív művészet
Törd meg a családomban a csúfolódásnak a következményeit, amelyek akkor jöttek , amikor a szenvedélyes dicsőítést és közbenjárást, ami sokszor táncon vagy egyéb művészi formákban nyilvánult meg, nem ismertem el dicsőítésként és közbenjárásként.
URAM azt választom, hogy a te pitvaraidba megyek dicsőítéssel és imádattal mindazért, aki te vagy szellemben és igazságban.
Kérem a Te megbocsátásodat, amiért nem ismertem el a kreatív művészi kifejezéseket közbenjárásként.
Megtérek abból, hogy a táncot, a festést, a zenét és a vizuális művészeteket, nem gondoltam olyan eszközöknek, amellyel téged imádni lehet, és amelyeken keresztül közbenjárni lehet.
Uram megtérek és elhatárolom magam és a generációs vonalamat ettől a szűklátókörűségtől, hogy nem öleltelek át téged és a Te királyságodat.
Bocsánatodat kérem azért, hogy ilyen szűklátókörű voltam a Te királyságodra nézve.
Arra kérlek, hogy távolíts el tőlem minden szűklátókörűséget és behatároltságot annak érdekében, hogy felfogjam és megértsem a Te bölcsességed és ismereted, a Te megértésed és mindannak a teljességét aki Te vagy.
Úgy döntök, hogy megbocsátok mindazoknak, akik a Krisztus Testéhez tartozva becsapták az ajtót előttem és a kreativitásomat behatárolták imádóként és közbenjáróként.
Úgy döntök, hogy elismerem és megáldom a másokban is jelen lévő kreatív művészeteket, mint Istennek a szavát és az igazságnak a kenetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése