2017. február 9., csütörtök

Amanda Buys: Karizmatikus varázslás - Megtagadó ima 2.rész

MEGTÉRÉS A NEM ISTEN SZERINT VALÓ KÖZBENJÁRÁSBÓL

Megtérek és elhatárolom magam és a generációs vonalamat minden egyes istentelen imától, amit kimondtam, beleértve a kontrolláló varázsló imákat, és minden olyan imát, ami félelemből fakadt és nem hitből. Uram, szeretnék minden gonoszságot eltávolítani az életemből és kérlek téged, hogy gyere a Te jelenléteddel és azzal állítsd helyre az életem. 
Kérlek téged Uram, hogy bocsásd meg nekem, amiért félreértettem a közbenjárásnak a privilégiumát és magas szintű elhívását.
Megtérek és visszautasítok magamtól és mindenkitől a generációs vonalamban, aki elhagyta volna a szellemi őrhelyét és nem tudott Rád várni, elhatárolódok ettől.
Most azt választom, hogy a gátra állok, amíg meg nem hallom, hogy Te mit mondasz nekem, és addig fogok ott várni, amíg Te nem mondod azt, hogy most már mehetek.
Uram azt választom, hogy leírom a látásomat, azért, hogy a jövendő generációk tudjanak ez alapján haladni. A Te időzítésedet választom, hogy ez a látomás nem lesz késedelmes, nem fog elkésni. Megtérek és elhatárolom magamtól és a generációs vonalamtól azt, amikor magamra támaszkodtam, ahelyett, hogy Rád támaszkodtam volna és amikor a saját akaratomat imádkoztam a Te akaratod helyett.
Megtérek és eltávozok attól a viselkedéstől, amikor nem a Te élő Igédre támaszkodtam és halált szóltam a szeretteimre, ahelyett, hogy életet mondtam volna, amit te olyan gazdagon kiárasztottál ránk.
Megtérek és elhatárolom magam és a generációs vonalamat is, amiért nem a Te akaratodat és kívánságaidat kerestük és imádkoztuk, hanem a sajátjainkat.
Uram, én megtérek és elhatárolom magam attól, hogy behatároltalak téged Istent és mindazt, ami rajtad keresztül lehetséges lett volna.
Uram, én megtérek és elhatárolom magam attól, hogy nem a Te álmaidat kaptam és imádkoztam, mert azok olyan nagyok voltak és én kisebbel is beértem. Adnál nekem egy olyan hitet és várakozást Rád, amellyel képessé tudnál tenni engem, hogy felismerjem, hogy Te sokkal többet tudsz tenni, mint amennyit én elgondoltam vagy el tudtam képzelni?
Azt választom, hogy elfogadom a kívánságaidat és az álmaidat, amelyeket Tőled kaptam és elhiszem, hogy minden lehetséges Veled Uram.
Megtérek és elhatárolom magam attól, hogy nem ismertelek téged Urnak, nem ismertem meg a Te erődet, nem ismertem el a Te meglátogatásodnak az idejét, és hogy nem ismertelek téged és így nem tudtam azt imádkozni, ami a Te szíveden volt.
Uram, én vágyom arra, hogy tudjam és ismerjem a Te szívedet és azt tudjam imádkozni, ami a te áldásod abban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése