2016. április 20., szerda

Kenneth E. Hagin-A fegyverzet

Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunkhanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság szellemei ellen, melyek a magasságban vannak. —EFÉZUS 6,12.
Elhívásunk van arra, hogy megkötözzük a láthatatlan erőket. Hatalmunk van az ördög és a gonosz szellemek felett, nincs viszont hatalmunk az emberek felett, az ő akaratuk felett.
Évekkel ezelőtt egy pásztor barátom elkísért Forth Worth-ből egy kaliforniai összejövetelre. Cukorbeteg volt, és minden reggel ellenőriznie kellett a vizelete cukortartalmát, hogy megtudja, mennyi inzulinra van szüksége aznap. Ahogy elindultunk Kalifornia felé, azt mondtam neki: „Amíg velem leszel, nem találsz semmi cukrot.” Úgy nézett rám, mint aki nem hiszi, de az alatt a majdnem két hét alatt, amíg velem volt, sohasem talált cukrot a vizsgálatok során, bár tortát, meg süteményt is evett. Később elmondta, hogy három nappal a hazaérkezése után talált újra cukrot a vizeletében. Miért? Én hatalmat gyakoroltam az ő betegsége felett. Uraltam a láthatatlan erőket, de nem volt hatalmam az ő saját akarata felett. Amíg velem volt és ez a láthatatlan erő az én jelenlétemben volt, ellenőrzésem alatt tartottam. Megpróbáltam meggyőzni, hogy ő is meg tudja tenni ugyanezt, de ő arra számított, hogy a betegség visszajön, és úgy is történt.
Megvallás: (Megvallással vedd fel a fegyverzetet.) Előállok, körülövezvén derekamat igazsággal…”, és így tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése