2018. január 1., hétfő

KENNETH COPELAND: Egy boldog új esztendő

,,Mert mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.,, - Róma 10:13


A mai napon mindenhol összegyűlnek az emberek, hogy megünnepeljék az új év első csodálatos pillanatait.

Mégis, sok más embernek ez a nap életük legnehezebb 24 órája. Őket az újév a magányra és veszteségekre emlékezteti. Számukra csupán egy újabb, kudarcokkal teli év kezdetét jelenti.

Mi a helyzet veled? Számodra milyen lesz ez az év?

Talán kívülről boldognak látszol. Talán az ünnep alkalmával úgy szórod szét a mosolyodat és a jókívánságaidat, mint mindenki más. De belül fájdalmat érzel. Csalódott vagy. Talán úgy érzed, nem tudsz tovább menni.

Ha ez így van, szeretném, ha tudnál valamit. Mindez egy szempillantásra megváltozhat. Ma újra kezdheted az életedet, és az év első napját életed legörömtelibb napjává teheted!

Hányszor mondtad ezt magadnak: „ha újra kezdhetném, mindent másképp csinálnék”? Nem kell, hogy ez egy hiú ábránd legyen csupán. Jézus Krisztus lehetővé tette neked. Ez az Ő karácsonyi ajándéka számodra. Megfizette az árat minden bűnödért. Kifizette a büntetést minden hibádért.

Ezért jött a földre. Ezért született meg – hogy te újra kezdhesd!

Talán rágondolsz az életedre, és azt mondod: „De elkövettem néhány óriási hibát. Elkövettem egy-két szörnyű dolgot.” Nem számít. Jézus kifizette az árat mindazért!

Hogyan kezdheted újra? A Róma 10:9 azt mondja, hogy „ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz.” Ehhez csak annyit kell tenned, hogy azt mondod: „Jézus, átadom az életemet Neked. Mától kezdve a Tiéd vagyok.”

Milyen kitűnő alkalom az év első napja arra, hogy megváltoztasd az életedet! Ebben a pillanatban, akárhol is vagy, add át az életedet Jézusnak. Aztán ugrándozhatsz fel-alá, és kiabálhatod, hogy „Dicsőség Istennek, mindent újra kezdek!” Meg fogod tudni, mit jelent a boldog új esztendő!

Igei olvasmány: Róma 10:1-13

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése