2024. március 25., hétfő

⭐ ISTEN HANGJA BÉKESSÉG ÉS BÁTORITÁS ❣️

,,💞Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!,, Jn.14,27
 
Nagyon sok keresztyén éli az életét megbélyegzés és vádlás alatt miközben azt gondolja, hogy ez Isten akarata. De ez nem így van! Ez az ördög munkája!
Amikor Isten beszél hozzád az életeddel kapcsolatban, akkor az nagyon személyes, a megbélyegzés viszont teljesen általános.Isten egy speciális területét fogja az életednek megmutatni, ami nem megfelelő módon működik, majd megoldást is nyújt számodra. 

Isten elé kell vinned és meggyőződéssel kell otthagynod. A megbélyegzés viszont nem hagy nyugodni, hanem folyton nyugtalanságot ébreszt.
 
A Rómaikhoz írt levél 8:1 azt mondja: „Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik a Krisztus Jézusban vannak.” Isten sosem becsmérli az értékeidet.
Ha egy olyan hangot hallasz, amely ezt mondja: Reménytelen vagy!
Semmirekellő vagy! Nem vagy szerethető! – tudnod kell, hogy ez nem Isten hangja.

Ha valamilyen benyomásod van és az feszültséggel, megsemmisítő érzéssel, zavarodottsággal jár, azonnal szükséges feltenned a kérdést, hogy vajon Istentől való-e az. 
Isten soha nem akarja, hogy feszültség alatt élj. Azt szeretné, hogy érezd az Ő békéjét. 
Isten hozzánk való szava csupa bátoritás. 

A Filippi 4,6 egyértelmüen megmutatja nekünk ,hogy a nyugtalankodás nem Istentől való.
Vidd a gondjaidat Isten elé és hagyd ott Nála.

,,Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt. És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. ,,
 
Hallgass az Ő szavára! Békét fog teremteni benned, ha engedelmeskedsz neki!

Legyen örömteli napod :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése