2024. március 22., péntek

🌹REGGELI ÜZENET - VÉRVONAL⭐

„💞Megadtad neki szíve kívánságát, ajka óhajtását nem tagadtad meg. (Szela.)Hiszen gazdag áldással fordulsz feléje, fejére színarany koronát teszel. Életet kért tőled, és megadtad neki, hosszú életet, örökké tartót. Nagy a dicsősége, mert megsegítetted, fenséget és méltóságot adtál neki.” 
21.Zsoltár 3-6.vers

Kislányként nagyon szerettem a hercegnős ruhákat és bár tipikus hercegnős ruhám nem volt, viszont volt „pördülős” ruhám, ami nekem pont tökéletes volt. 
Felnőve sem vetem meg a „pördülős” ruhákat, sőt szerencsére van is egy pár és a viselésükkor tényleg hercegnőnek érzem magam.
Valamikor régen olvastam valahol, hogy ha esetleg értéktelennek érezném magam, gondoljak arra, hogy a világ Királyának vagyok a lánya. 
Ez a szöveg oly’ annyira belém égett, hogy most, sok év távlatából is emlékszem rá és ahogy olvastam a fenti szöveget rögtön eszembe jutott.
 
A földi királyság sokunk számára elérhetetlen, hiszen ha nem olyan családba születtünk vagy házasodtunk, akkor a királyi élet elég távoli. 
Pedig milyen könnyű lehet úgy élni, hogy lesik minden kívánságunk, figyelik minden lélegzetvételünk és rögvest teljesítik kéréseinket. 
E világ utáni sóvárgás közepette, a könnyűnek tűnő élet kívánása mellett elfelejtjük, hogy mi valóban a világ Királyának a gyermekei vagyunk!
 
Nem szükséges, hogy királyi sarj legyél, vagy királyi házasságot kössél. 
Az értéked, a kívánságaid, az álmaid, a kéréseid és az egész életed a Király előtt lebeg.
Ő az, aki többet tesz érted, mint földi ember bármikor. 
A leghalkabb sóhajtásodat is meghallja és tekintetével folyamatosan fürkészi életed nehezebb helyzeteit, hogy ott legyen, ha segítségre van szükséged.
Lehet, hogy nem vagy egyetlen földi királyi család tagja sem, de a világ Királyának a vérszerinti gyermeke vagy! 

Jézus kereszthalála elhozta neked a Király szeretetét és vére által a gyermeke lettél! Emlékezz erre, amikor úgy érzed, hogy értéktelen az életed!
 
Áldott napot! (Pörneki-Csomó Hajnalka)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése