2024. március 1., péntek

🌟TESTVÉREM, ÖRÖK ÉLETED VAN❣️

Üdvözöllek Testvérem!

Megfogott a minap Klárinak, egy fiatal olvasónknak őszinte üzenete: „Úgy voltam a születésnapommal reggeltől fogva, hogy alig vártam, hogy leteljen már ez a nap, és szinte már utálom is, mivel nagyon gyorsan telik az idő és félek az elmúlástól.”


Elgondolkoztatott ennek a magyar fiatalasszonynak a nehézsége, s megbíztam az Egy Csoda Minden Nap magyar nyelvű csapatát, hogy mélyítsék el ezt a fontos témát. 
Örömmel osztom ma meg veled ezen csapatmunkának zamatos gyümölcsét. Íme:

Szeretnénk néha megállítani a homokórát, arra hivatkozva, hogy „egy életünk van”, s „a tovaszállt idő nem tér vissza”. Fennáll ez néha rád is Testvérem? Ha igen, örvendj, mert jó hírem van számodra ma reggel: Istenben nincs idő! Isten időn túli! Isten örök! Őáltala pedig a java még előtted van!

Ez azért annyira nagyszerű számodra, mert Istennek adva az életedet, túllépsz még az idő korlátain is, s belépést nyersz Isten örökkévalóságába. Jézus megmondja: „Aki csak él és hisz énbennem, soha meg nem hal.” (János 11,26) Örök életünk már idelenn megkezdődött a Jézusba vetett hit által. 
Hát nem csodálatos?

Ez a földi élet csak az első állomása annak a nagy és örökké tartó utazásnak, ahova meghívást kaptál Testvérem. Minden egyes hitben és szeretetben megélt pillanat pedig örökre úti albumod dísze és büszkesége lesz, nemcsak mint holmi szép emlék, hanem mint elmúlást nem ismerő valóság.

A Jézusban való Hit által teljesen más kilátás tárulkozik ki előtted:Jézus betölti életednek minden pillanatát az Ő életével és szeretetével.
Minden előtted megnyíló új év lehetőség, amelyet azért kaptál, hogy növekedj ebben a Jézussal való egységben.
Az élet csak egy pillanat, egy lehelet (lásd Zsoltárok 144,4): A hívő győzelemről győzelemre halad rajta keresztül, szeretve, szolgálva, remélve a mennyei Életet, amely soha nem szűnik meg, s amely szívében már elkezdődött.
Így napról napra fiatalabb lesz a lelke, egészen addig, míg kicsiny gyermeki lélekké válik, mert csak a hozzájuk hasonlók fognak belépni a Mennybe (lásd Máté 18,3).

Igen, Jézus, lelked Vőlegénye, örökké tartó nászútra hív el téged! Micsoda kiváltság! 
Semmi mást nem kér tőled, csak azt, hogy higgy Őbenne! Jézus pedig csordultig be fogja tölteni életedet az Ő dicső és isteni életével… mindörökre!

„Még egy kevés idő és a világ nem lát engem többé; de ti megláttok engem: mert én élek, ti is élni fogtok.” (János 14,19)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése