2016. május 26., csütörtök

Joyce Meyer: Gonosz előérzetek

Mi az, hogy gonosz előérzet?

Rábukkantam a Példabeszédek 15,15-re: 
"Minden napjai a szegénynek nyomorúságosak; a vidám elméjűnek pedig szüntelen lakodalma van."

„A csüggedőnek mindig rossz napja van, a jókedvűnek pedig mindig ünnepe."
Példabeszédek könyve 15:15 - Károli -


Mindennapjai a nekikeseredett embernek és a szegénynek nyomorúságosak az aggodalmaskodó gondolatok és balsejtelmek miatt, a vidám elméjűnek pedig szüntelen lakodalma van függetlenül a körülményektől.

A gonosz előérzetek megrabolják az élet élvezetét, megmérgezik az életszemléleletet, a jó dolgokra való meglátás képességét.

Őrizd meg nyelvedet a gonosztól!
1Péter 3,10: "Mert aki akarja az életet szeretni, jó napokat látni, tiltsa meg nyelvét a gonosztól, és ajkait, hogy ne szóljanak álnokságot"

Ez a vers világosan elmondja, hogy az élet élvezete, a jó napok látása szorosan összefügg a pozitív elmével és a pozitív beszéddel.

Nem számít, mennyire vagy negatív és mióta vagy ebben az állapotban, én tudom, hogy megtudsz változni, mivel nekem is sikerült.
Időbe telt, a Szent Szellemtől jó nagy segítségre volt szükség, de megérte. Neked is megéri, meglátod. Bármi történik is, bízzál az Úrban- és légy pozitív! 
Ne engedd, hogy negatív és gonosz előérzetek vegyenek körül, inkább keményen állj ellene nekik, Jézus Krisztus nevében! Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése