2016. május 26., csütörtök

Kenneth & Gloria Copeland,

Fedezd fel, mit tud elvégezni Jézus neve


Annakokáért az Isten is felmagasztalá Őt, és ajándékoza néki oly nevet, amely minden név fölött való; Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.– Filippi 2:9-10



Ha egyszer eltökéled magad, hogy megtartod Jézus parancsolatait, és az Ige gazdagon él benned, akkor Jézus neve sokkal erőteljesebbé fog válni számodra. Nem csupán egy szó lesz, hanem olyan erő, amely a szavadra minden akadályozó körülményt és démont térdre kényszerít.

Én mondom neked, Jézus neve működik. Sokkal nagyobb erő van benne, mint azt bármelyikünk tudná.Olyan erős a hitem Jézus nevének hatalmában, hogy van, amikor csak annyit mondok, „a név”, és Isten ereje megnyilvánul.

Arra jöttem rá, hogy Jézus neve akkor hatásos, amikor olyan hívő használja, aki az Igében él. A Jelenések könyve 19:13 azt mondja, hogy Jézus neve Isten Igéje! Ezért amikor egy gonosz szellem betegséget, szegénységet, depressziót vagy bármilyen más szemetet akar a házamba hozni, nem kell az összes igeverset idéznem neki, hogy megállítsam. Csak rámutatok, és azt mondom, Jézus! Ez olyan, mintha az egész Bibliát az arcába dobnám!

Fedezd fel, mi mindent tud Jézus felmagasztalt neve elvégezni. Kezdd el hittel és hatalommal szólni! Jézus nevében erő van!

Igei olvasmány: Apostolok Cselekedetei 3:1-16 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése