2017. június 13., kedd

Joyce Meyer- Bensőséges kapcsolat

„Nézd, itt állok az ajtód előtt, és kopogtatok! Aki meghallja a hangomat, és beenged, ahhoz bemegyek, és együtt vacsorázom vele.” (Jelenések 3:20, EF) 
 
Hatalmas kiváltságunk, hogy kapcsolatunk lehet Istennel és minden nap meghívhatjuk Őt, hogy részese legyen az életünknek. Ez egy egyszerű imával kezdődik – szimplán beszélj Hozzá és oszd meg vele az életed, miközben a tevékenységeidet végzed. Köszönd meg Neki, hogy jelenléte veled van, vond be Őt a gondolataidba, beszélgetéseidbe és az összes mindennapi tevékenységedbe. Amikor kiereszted Istent a vasárnap délelőtti dobozból, ahol nagyon sok ember tartja Őt, és hagyod, hogy az Ő jelenléte átjárja a hétfődet, keddedet, szerdádat, csütörtöködet, péntekedet, szombatodat és az egész vasárnapodat, akkor meg fogsz lepődni, micsoda változást fog ez hozni. Ne próbáld Istent egy vallásos fülkében tartani; Ő szabad hozzáférést kíván életed minden területéhez. Életed minden részletében részt szeretne venni. Egy bensőséges kapcsolatra vágyik veled. 

Hálaadó ima: Köszönöm Istenem, hogy eléggé szeretsz ahhoz, hogy kapcsolatban legyél velem. Életem minden részét meg akarom veled osztani. Segíts emlékeznem rá, hogy Te életem minden percében velem vagy.

Magyar fordítás: ahitatok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése