2018. január 1., hétfő

Isten kincsesládája-Mennyei kincsesláda

Szeretettel köszöntelek az Oldalaimon!
Szeretettel kérlek, olvasd el, mert FONTOS neked-nekünk! Jézus Krisztus Szent nevében, Ámen!

Már régóta érlelődött bennem ezek a gondolatok amiket most megosztok Veletek.

Isten megkért, hogy ne a számítógépen tároljam a tanításaimat, hanem tegyem bele egy Blogba és osszam meg veletek itt.

Én csak arra kértem, hogy adjon hozzá bölcsességet, milyen tanításokat osszak meg veletek. Mielőtt beteszek egy új tanítást mindig imádkozom előtte és amikor biztosan megvan az igen rá, akkor teszem csak be. A Próféciákból, élményekből, bizonyságokból is  azt osztom meg ami szintén érdemes elolvasásra. A Próféciáknál ez nem azt jelenti, hogy az tuti úgy is lesz, hanem figyeljünk rá.

Erre két oldalt hoztam létre, egy közösségi Blogot, ahol aki csak olvasni akar, nevüket Istentől kapta:  Isten kincsesládája, amit testvérnőnkkel Horváth Ilonával együtt szerkesztünk most már jó ideje:

https://www.facebook.com/istenkincsesladaja/

Aki aktívan szeretne rész venni annak alakítottam ki a Mennyei kincsesládáját, ami kimondottan tanítási oldal.

https://www.facebook.com/groups/1733125646963418/

Ez a csoport nem azért alakult, hogy csak Igeképeket osszunk meg arra van nagyon sok oldal és nem arra, hogy gyűjtsön sok sok tagot, hanem Isten Igéjére, tanításaira fókuszál!

(Ezért, ha meghívsz valakit tudta nélkül erre fókuszálj, hogy Ő is ezt szereti, ezt keresi! Mindenkinek megnézem az adatlapját és ha látom, hogy Isten kereső akkor teszem be tagnak.)

Mindazonáltal, nagyon szeretjük a szép és igei Igeképeket és örülünk olyan testvérek jelentkezésének, aki szomjas az Úr Igéjére, tanításaira és tej helyett, keményebb eledelt is szeretne, mert fejlődni szeretne és az Urat jobban és jobban megismerni!

Akik tűzben égnek az Úrért, nem langyosak, hanem a szívükben van vésve az Úr kérése, hogy szerte a világban hirdessék az Úr Igéjét! Az Úr a szíveket vizsgálja és az Ige megtartását!

Ehhez több Igerészt szeretnék kiemelni:

,,Ezért tehát vessetek el magatoktól minden tisztátalanságot és a gonoszság utolsó maradványát is, és szelíden fogadjátok a belétek oltott igét, amely meg tudja tartani lelketeket. Legyetek az Igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat. Mert ha valaki csak hallgatója az Igének, de nem cselekszi, olyan, mint az az ember, aki a tükörben nézi meg az arcát. Megnézi ugyan magát, de elmegy, és nyomban el is felejti, hogy milyen volt. De aki a szabadság tökéletes törvényébe tekint bele, és megmarad mellette, úgyhogy nem feledékeny hallgatója, hanem tevékeny megvalósítója: azt boldoggá teszi cselekedete.,, Jak 1,21-25

,,Ismerem tetteidet, hogy se hideg, se meleg nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy meleg! 
De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kivetlek a számból." (Jel 3,15-16)

,,Mivel Isten a szíveket is vizsgálja,, (1 Sám 16:7)

,,AKI NEM GYŰJT VELEM, AZ TÉKOZOL.,, Lk 11,23-Ami azt jelenti, hogy ne csak magad hasznára gyűjtsd a tudást, hanem oszd is meg, erre kiváló a saját Facebook oldalad!

,,Menjetek el szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek.,,(Mk 16,15)

Ezt a Blogot, Facebookot hála az Úrnak szerte a világban olvassák a kinti magyarok, ezért érdemes osztani :) Hisz nagyon sokan kiköltöztek és nincs semmi szellei-lelki táplálékuk ezért itt olvassák az Úr Igéjét tanításait!

Ami még nagyon fontos, hogy ami a Bibliában van, az a szűrő, csak is az maradhat benneSemmilyen bálvány és olyan nem maradhat benne, ami nem Igei...ami nincs a Bibliában az számomra nincs is! 

Lehet, hogy több van mint a 66 könyv, de az Úr azt mondta, hogy ELÉG nektek az én kegyelmem! Elküldte az Ő kedves Szent Szellemét, aki elvezet minket minden igazságra és ami benne van a Bibliában ezért elégséges nekünk! Dicsőség az Úrnak érte, mindörökké!

Ami ezen felül az Egyházak, vezetők tanítanak és nincs benne a Bibliában én azt elvetem.
Az Úr Mindenható, bölcs és előrelátó, ha úgy gondolta volna, hogy szükségünk lenne többre, többet adott volna!

Nagyon nagyon fontos tény, hogy csak is az Úr Jézus a közbenjáró az Atyánál! 

Aki mást tanít közbenjárónak, máshoz imádkozik, az a megtévesztő általi tanítást követi!! Teljesen mindegy hány éves egyház tanításai ez és a családban ezt láttuk, ezt hallottuk!Én is ezt láttam, megtértem belőle, MERT A SZENT SZELLEM ELVEZETETT AZ IGAZSÁGRA!

Higgyétek el testvéreim az Igét és gondoljatok arra, hogy amikor az Úr előtt fogunk állni, nem hivatkozhatunk sem az Anyánkra, sem az Apánkra, sem a Egyház tanításaira!

Mert tudást, hiteles tanítást adott az Úr: a Szent Bibliát!

Ezért légy alázatos, légy olyan mint a kisgyermek ne foglalkozz azzal, mennyi időt hittél tévesen, az a lényeg, hogy nyisd meg a szívedet, vizsgáld meg alaposan az Igét és aszerint DÖNTS! Még most van időd!

A megtévesztő elakarja hitetni veled, hogy máshoz is imádkozhatsz, hogy meghallgattatik..
pont azért, hogy ne legyen hatásos az imád!

Sem Szűz Mária sem a Szentek ne járnak közben az Atyánál!

,,Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,
A ki adta önmagát váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében,,
Timótheushoz írt I. levél 2. rész 

http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=54&c=2&v=5&vs=5-6#v3

Faragott szobrok ,szent képek bálványok!
Ha Jézus ábrázolják azt is csak illusztráció miatt teszik! A szívedbe keresd, hisz ott van :) a bálványozás ezt akadályozza meg, hogy a szívedben meglásd az Urat!

Tanuljunk, tanuljunk tanuljunk míg tart a kegyelem, ámen!

,Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy te megvetetted a tudományt, én is megvetlek téged, hogy papom ne légy. És mivelhogy elfeledkeztél Istened törvényéről, elfeledkezem én is a te fiaidról.
,- Hós 4,6.

Vegyél és ossz sok-sok áldást! Használd ki az internet segítségét, már nincs anyagi akadály, hogy értelmezd az Igét, hogy olvassál sok jó könyvet, tanítást! Mindazonáltal légy óvatos mit olvasol, mert meg van írva az is, hogy sok a hitető!! Hiába van nála gyógyulás, isteni csoda, ha az élete nem letett élet Krisztus kezébe!
Ha pompában, ötcsillagos szállódban lakik és fényűzésben él!
Jézus NEM ÍGY ÉLT és nem ezt tanította! Ezért Vizsgáld meg az életét a taníztónak,  mielőtt hiszel neki, még ha tolókocsiból szállnak ki százak is, akkor is azt fogja mondani az Úr, hogy nem ismerlek téged, távozz tőlem!

Isten országának új rendjéről:


Lk 13,22-14,24
,,A szűk és a zárt kapuk
22. Ezután bejárta a városokat és falvakat, és tanított, Jeruzsálem felé haladva. 
23.Közben valaki megkérdezte tőle: »Uram! Kevesen vannak-e, akik üdvözülnek?« Ő ezt felelte nekik: 
24»Igyekezzetek a szűk kapun bemenni, mert mondom nektek: sokan akarnak majd bemenni, de nem tudnak. 
25. Amikor a családapa már felkel és bezárja az ajtót, ti kívül állva zörgetni kezdtek az ajtón, és azt mondjátok: ‘Uram! Nyisd ki nekünk!’ Ő ezt feleli majd nektek: ‘Nem tudom, honnan valók vagytok.’ 
26. Akkor ti ezt kezditek majd mondogatni: ‘Előtted ettünk és ittunk, és a mi utcáinkon tanítottál.’ 
27. Ő erre azt feleli nektek: ‘Nem ismerlek titeket, hogy honnan valók vagytok! Távozzatok tőlem mindnyájan, ti gonosztevők!’ 
28. Lesz majd sírás és fogcsikorgatás, amikor látni fogjátok Ábrahámot, Izsákot és Jákobot és az összes prófétát Isten országában, magatokat pedig kirekesztve. 
29.Jönnek majd napkeletről és napnyugatról, északról és délről, és letelepszenek az Isten országában. 
30.Mert íme, vannak utolsók, akikből elsők lesznek, és vannak elsők, akikből utolsók lesznek.«

Sok Egyház sokakat fog a pokolba vinni!
Ennek az az oka, hogy a hívők a Pásztor tanításaival vannak elfoglalva, ahelyett, hogy Jézus Krisztust követnék.- aki  sajnos nem ragaszkodik az Igéhez, csak a kegyelemről beszél, a keskeny útról nem, igazán, hogy több tagot vonzon be az egyházába, több tizedért, gyülekezeti programokkal helyettesíti azt és az élete nem tükrözi Jézus életét, Az Egyház hatalmát féltve félre vezeti népét....

Higgy és tanulj olyanoktól akik nem különbek Mesterüktől és a keresztet felvették!
NE A CSODÁKRA NÉZZ CSAK!

Vizsgáld meg az írás forrását is! Ami jó azt tartsátok meg! Aki forrás megjelölés nélkül oszt azt főleg nézd meg, honnan kitől oszt!

“A sokaságot pedig az ő tanítványaival együtt magához szólítván, monda nékik: 
Ha valaki én utánam akar jönni, tagadja meg magát, és vegye fel az ő keresztjét és kövessen engem.”- Márk 8,34


Az üdvösség nem más, mint JÉZUS MEGISMERÉSE, és az Ő KÖVETÉSE. 
NEM csak Biblia-tanulmányozásról, és gyülekezeti tevékenységekről, hanem TANÍTVÁNYSÁGRÓL szól, 
Jézus valódi megismeréséről, egy valóságos kapcsolatban.

MINDAZ, ami számít az az, hogy van-e VALÓSÁGOS KAPCSOLATOD JÉZUSSAL. Letetted tényleg az egész életed minden egyes részét az Ő kezébe? Követed Őt minden nap? Keresed azt, hogy a kedvében járj? Valóságos a számodra Jézus?

Elveszíthető -e az üdvösség? Ki lehet-e, esni a kegyelemből?

Jel. 3,5 ,,Aki győz, az fehér ruhákba öltözik; és nem törlöm ki annak nevét az élet könyvéből, és vallást teszek annak nevéről az én Atyám előtt és az ő angyalai előtt.,,

Ki az, aki győz? Aki nem utasítja el Jézust. Más győzelem nincs, mert Jézus mindent megszerezett. Milyen ruhába fog öltözni aki odamegy, mert győzött? Fehérbe. Már abban van? Nem, még nincs, de megkapja odaát, ha ott lesz. Jézus saját kezűleg fogja átadni. Ott már meg van, itt még csak hittel van meg. Ez már el van készítve a koronával együtt odaát. Te a Királyok királyának vagy a menyasszonya. Tehát, királyné leszel odaát, így jár a királyi korona neked is. Ez az Élet Koronája. Van még valami nagyon fontos. A neved be van írva az Élet Könyvébe.

A kérdés, mindenkié ott van? Igen ott! A gyilkosoké is? Igen, az övéké is ott van. A sátánistáké is? Igen, az övéké is ott van. Ezek a szörnyűségek nem törlik ki a nevét, mert nem a cselekedeteink által üdvözülhetünk. Mindenki be van írva az Élet Könyvébe, Jézus Vére miatt, de ez ki lesz törölve az illető fizikai halálakor, ha nem hitt a Fiúban itt a földön. Akiben nincs a Fiú, abban az Atya sincs. Akiben nincs a Fiú, az nem örökölheti Isten országát. Ki lesz vetve az ítéletkor és a neve akkor lesz kitörölve. Isten azt fogja mondani, nem ismerlek, távozz tőlem gonosztevő! 
Ezt úgy tanították sokan, hogy az üdvösségüket veszítették el azok, akik neve ki lesz írva az Élet Könyvéből. 
Nem, nem azt veszítette el. Az üdvösséget nem lehet elveszíteni, de a kegyelmet igen, 

Aki nem fogadja el Jézus Véráldozatát, halálos bűnt követ el. Az a kárhozatba megy, bármennyire is szereti Isten a teremtményeit. Ő igazságos Isten és ítélő Bíró! A kegyelemből az ember magát zárja ki, ha elutasítja Jézust. Ez a mi szabad akaratunk
A szánkkal kell vallást tenni és a szívünkben hinni kell, hogy Jézus az Isten Fia, Aki meghalt és feltámadt.

,,Mert ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta őt a halálból, megtartatol. Mert szívvel hiszünk az igazságra, szájjal teszünk pedig vallást az üdvösségre.,,Róma 10, 9-10

Ismerd meg Őt Testvérem, mielőtt még késő lenne!

Jézus áldjon meg téged!


Sok szeretettel: Erős Mónika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése