2016. május 21., szombat

Nyelveken imádkozás

Élj Isten Királyságában!

Az újjászületéssel és a Szent Szellemmel való betöltekezéssel Isten Királyságába léptél be.
Isten Valósága, Isten Királysága jött el hozzád, Isten Szellemének a Szent Szellemnek Személye által. Ő egy Személy, egy Valóság, Isten Birodalma.
Őt hordozod magadban.


Isten Királyságát hordozod magadban!
Isten Valóságát hordozod magadban!
Isten Birodalmát hordozod magadban!
Isten Szelleme benned van, DE neked is benne kell lenned.
Az újjászületéssel befogadtad a Szent Szellem által Jézus Krisztust és a szívedbe költözött. De sokkal több is történt ennél, a Szent Szellem is befogadott téged.
János 14:16.17
"És én kérem az Atyát, és más Vigasztalót ád néktek, hogy veletek maradjon mindörökké.
Az Igazságnak ama Szellemét: a kit a világ be nem fogadhat, mert nem látja őt és nem ismeri őt; de ti ismeritek őt, MERT NÁLATOK LAKIK ÉS BENNETEK MARAD."
János 17:21
"Hogy mindnyájan egyek legyenek; amint te én bennem, Atyám; és én te benned, hogy ők is egyek legyenek mi bennünk: hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél engem."
A Szent Szellem által Isten Királysága benned van. Minden mennyei áldással meg vagy áldva a Jézus Krisztusban. Hogyan jutsz hozzá ahhoz, amit az Isten neked adott ingyen ajándékként? 

Például a nyelvek imája által. A nyelvek imája által tud benned aktívvá válni, felszabadulni mindaz, amit Isten Szelleme elhozott neked.
Azt mondod, nem érzed az Urat... Számít hogy mit érzel? Egyedül az számít, mit hiszel! 

Isten Igéje azt mondja: "A hit cselekedet nélkül halott." Neked kell valamilyen módon cselekedned, hogy felszabadulhasson ami benned van.
Amikor nehéz időszak van az ember életében, akkor van a legnagyobb szüksége rá, hogy megharcolja a hit nemes harcát. Imádkozni kell! Ez bizony szellemi harc.
A szellemi harc az életedért folyik minden nap. Az ellenerő azon dolgozik, hogy te félj, aggódj, elcsüggedj, megutáld magad, elvesd magad, és eszedbe ne jusson, hogy ki vagy Te.
Te, aki Isten kegyelméből benne vagy Krisztusban!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése