2016. május 19., csütörtök

Andrew Wommack: A Szent Szellem (4.)-Vágj bele!

Andrew Wommack: A Szent Szellem (1.)http://mennyeikincseslada.blogspot.de/2016/05/andrew-wommack-szent-szellem-1.html
Andrew Wommack:- A Szent Szellem (2.)http://mennyeikincseslada.blogspot.de/2016/05/andrew-wommack.html
Andrew Wommack:A Szent Szellem (3.)http://mennyeikincseslada.blogspot.de/2016/05/andrew-wommack_18.html



A nyelveken szólás nem valami olyasmi, amit egyszer teszünk, hogy bebizonyítsuk, hogy megkaptuk a Szent Szellem keresztségét. Erőteljes eszköz, ami szellemileg felépít minket. Mindig, mikor nyelveken imádkozunk, nyugalmat találunk, felépítjük magunkat legszentebb hitünkben, és Isten szeretete cselekvő, és élő marad a szívünkben. amint kimondjuk a rejtett bölcsességeket, és hittel kérjük a magyarázatot, a kijelentett ismeretek tárháza megnyílik, és olyan válaszokat kapunk, amiket másképp nem kaphatnánk. Ezért harcol az ördög oly keményen ez ellen az ajándék ellen! Halálra van rémülve a gondolattól, hogy a nyelveken szólás egyszer keresztény életünk mindennapjainak részévé válhat.
A Szent Szellem ihleti a szavakat, de nekünk kell kimondani őket. "Mindnyájan megteltek Szent Szellemmel, és különféle nyelveken kezdtek beszélni; úgy ahogyan a Szellem adta nekik, hogy szóljanak" (ApCsel 2,4). Figyeljük meg, hogy a Szent Szelem adta nekik a szavakat. Nem tisztán a Szent Szellem szól rajtunk keresztül. Ő adja a késztetést és a vágyat, de beszélni nekünk kell. Az én felelősségem megtenni a hitbeli lépést és elkezdeni beszélni. Isten ihleti az üzeneteket, de az én személyiségemmel, szókincsemmel, előadásmódommal adom át azokat. Isten nem texasi akcentussal beszél, de én igen! A Szent Szellem adja a tartalmat, és én kézbesítem!
A félelem rövidre zárja képességünket a nyelveken szólásra. Ha aggodalommal fogunk hozzá, vagy megpróbáljuk analizálni, amit mondunk, nehézkes lesz az elején. Nem mintha a Szent Szellem nem adná az ihletet, inkább a saját félelmünk áll az útban. Rendeljük alá nyelvünket a szent Szellemnek. Azután mondjuk ki hittel a szavakat, amiket tőle kapunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése