2017. augusztus 16., szerda

Örömteli mindennapok- Ragyogjon a világosságod!

„Ti vagytok a világ világossága... Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat ,, (Mt.5,14-16)

A Biblia arra tanít,hogy Isten gyermekeiként a világ világosságai legyünk ,mert Ő maga a világosság és mi az Ő gyermekei azt a fényt ,világosságot kell hordozzuk ,igy kell járnunk .
Ehhez be kell töltekeznünk az Ő Szellemével ami az Ige által lehetséges.
Az ember szelleme lámpa az Örökkévaló kezében,
amellyel az ember legbelsőbb zugait is megvizsgálja.-Pld.20,27-
Lehet ,hogy még nem hordozod magadban az Ő világosságát ,vagy egy ,,belső rendetlenség,, békétlenség van benned,ami akadályoz abban, hogy ,,világíts,, .Ilyenkor szükséges egy ,,belső rendrakás,,amit fontos a megfelelő helyen kezdeni .Mivel az ember szellem ,lélek és testben élő teremtmény,ezért a legfontosabb,hogy Isten szelleme beinditsa az emberi szellemet.A bennünk lévő békét ennek hiánya okozza legtöbb esetben .Sajnos legtöbbször mást okolunk ,házasságunkat,problémáinkat ,ahelyett,hogy a szellemünket tennénk rendbe.
Beszéded, mint a lámpa fénye lábam előtt:megvilágítja ösvényemet.-Zsolt.119,105-
Isten Igéje az egyetlen eszköz ,amely képes megeleveníteni a szellemünket és mindent ,ami nem oda való kitisztitani onnan .
Isten szava élesebb, mint a legélesebb kétélű kard....Zsidó.4,12-
Engedd ,hogy Isten Igéje és Szelleme helyre tegyen benned mindent,igy minden más a helyére fog kerülni.
Világosságként fogsz járni a világban .Ámen!
Legyen örömteli napod:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése