2017. augusztus 15., kedd

Andrew Wommack- Kiállás az igazságért

Amikor Heródes látta, hogy a bölcsek túljártak az eszén, nagy haragra lobbant, elküldte embereit, és megöletett Betlehemben és annak egész környékén minden kétesztendős és ennél fiatalabb fiúgyermeket, annak az időpontnak megfelelően, amelyet pontosan megtudott a bölcsektől. (Máté 2:16)


Heródes cselekedete mögött Sátán volt a valódi felbujtó. Mióta Isten először prófétált az asszony magváról, aki rá fog taposni a fejére, Sátán folyamatosan próbálja megtalálni és elpusztítani ezt a magot. (1 Mózes 3:15.)
A mag természetesen Jézus Krisztus, Urunk és Megváltónk.
Úgy tűnik, hogy Sátán képes érzékelni azt, amikor Isten valamilyen jelentős lépést készül végrehajtani a földön. Mózes születésének napjaiban Sátán arra ösztönözte a fáraót, hogy az izraelita rabszolgák összes fiúgyermekét megölje. Jézus születése után Sátán Heródest motiválta a Betlehemben élő fiúgyermekek elpusztítására. Kétség nélkül arra törekedett, hogy félreállítsa a Magot, aki a fejére taposhat, és minden hatalmától megfoszthatja.
Ma hasonlóképpen láthatjuk a gyermekek lemészárlását. Az abortuszon keresztül.
A Mag már eljött, és folyamatosan sokszorozza Önmagát minden újjászületett hívőben, ezért Sátán megpróbálja megölni az embereket, mielőtt azok még megszülethetnének, majd újjászülethetnének. Fiataljainkat veszi támadás alá a példa nélküli erőszak és öngyilkossági hullám által is. Lehetséges, hogy azt gondolja, ez a generáció hozza vissza majd Jézust? Kétségbeesésében úgy próbálja elkerülni a sorsát, hogy tönkreteszi ezt a generációt?
Ma szükségünk van arra, hogy szellemben érzékeljük azt, ami a gyermekeinkkel és a fiatalokkal történik, ez pedig jelzi, hogy hatalmas tusakodás folyik a szellemi világban.
Amíg imádkozzuk, hogy jöjjön el az Úr Jézus gyorsan, ki kell állnunk az igazságért is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése