2017. augusztus 12., szombat

A Valóság Rapszódiája-Chris pásztor: Uralkodj a gonosz napon


,,Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen: A kinek álljatok ellen, erősek lévén a hitben, tudva, hogy a világban lévő atyafiságotokon ugyanazok a szenvedések telnek be.,, (1 Péter 5:8-9).

Az Efezus 6:13 így szól, “Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon….” A gonosz nap az amelyen elszabadul a pokol ellened; mikor a doktor hirtelen kijelenti, hogy valami gond van a szervezetedben! A gonosz nap az, amikor hirtelen problémák merülnek fel; a jelképes kifejezése a válság napjának.

Ezért keresztényként nagyon fontos, hogy tanulmányozd Isten Igéjét a béke napjaiban, és raktározd el önmagadban, így a válság napjaiban rendíthetetlen maradsz. Mert a válság napjaiban csakis ami benned van, az segíthet felülkerekedni. A Kolossé 3:16 azt mondja, “A Krisztusnak beszéde lakozzék ti bennetek gazdagon, minden bölcsességben; tanítván és intvén egymást zsoltárokkal, dícséretekkel, lelki énekekkel, hálával zengedezvén a ti szívetekben az Úrnak.”

Sok ember megvárja, míg a baj felüti a fejét, és aztán kezdenek el imádkozni és megpróbálják alkalmazni a hitüket; nem: a hit és a kétségbeesés két különböző dolog. Az ilyen emberek egyszerűen megnyomják a pánik gombot kétségbeesésükben. Ők nem növelték hitüket, amikor kellett volna, ebből kifolyólag bepánikolnak a gonosz napon. A hit az emberi szellem válasza Isten Igéjére, nem olyasmi, amit az elméd szül, hanem a szellemedből fakad. Emiatt szükséges hogy a szellemedet állandóan megtöltsd Isten Igéjével.

Isten azt akarja, hogy mindig győzzünk; arra teremtett minket, hogy győztesek legyünk. Hatalmat adott nekünk a körülményeink fölött. Ahelyett, hogy elborítson a félelem amikor szörnyű körülményekkel nézel szembe, használd a hitedet, gyakorold hatalmadat Krisztusban. Nekünk van valamink, amit használhatunk. Hatalmunk van a Jézus Nevében. Használhatod ezt a Nevet bármelyik démon ellen. Használhatod hogy javíts a munkahelyi, anyagi, egészségi, családi helyzeteden, és mindenre az életeddel kapcsolatosan! Minden nap győzhetsz Isten Igéje által cselekedve.

Ima
Drága mennyei Atyám, köszönöm Igéd képességét arra, hogy eredményeket hozzon létre életemben. Mindenben győztes vagyok, mert Igéd elültette bennem a képességet arra, hogy megtegyem a lehetetlent. Hálleluja!

További tanulmányok:

Józsué 1:8;
El ne távozzék e törvénynek könyve a te szádtól, hanem gondolkodjál arról éjjel és nappal, hogy vigyázz és mindent úgy cselekedjél, a mint írva van abban, mert akkor leszel jó szerencsés a te utaidon és akkor boldogulsz.

Efézusbeliekhez 6:10-17;
Végezetre, atyámfiai, legyetek erősek az Úrban, és az ő hatalmas erejében. Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak. Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok. Álljatok hát elő, körül övezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába, És felsarúzván lábaitokat a békesség evangyéliomának készségével; Mindezekhez fölvevén a hitnek paizsát, a melylyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok; Az idvesség sisakját is fölvegyétek, és a Léleknek kardját, a mely az Isten beszéde:

Olvasd az Igét, Szeresd, éld meg, járj a neked szánt áldásokban és állj készen a győzelemre .

Szeretettel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése