2017. szeptember 6., szerda

MERJ SZERETNI: 40 nap a szeretet iskolájában-37.nap

A SZERETET EGYETÉRT AZ IMÁBAN

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?

"Ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. " (Máté 18:19, új kiadás)
  • Érdekel, hogy mi az az egyetlen dolog, amit ha megváltoztatnál, közös életetek jelentősen javulna? Ez a dolog az együtt-imádkozás mindennapos gyakorlata. De annak, aki alábecsüli a szellemi dolgokat, csupán nevetségesen hangzik a dolog.
  • Nehéz tartósan haragban lenned olyan valakivel, akivel együtt imádkozol. Az imádkozó szív arra ösztönöz, hogy jobban törődj társaddal. Isten számára pedig öröm, ha közösen keresitek jelenlétét.
  • Az ima megállítja az indulatok további szívárgását, lecsendesíti a hangos szavakat. De ugyanakkor sokkal több is ennél: ezzel Istent állítjátok mindennek a központjává.

"Jó reggel eléd jut az én imádságom."
(Zsoltárok 88:14)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése