2017. július 30., vasárnap

Andrew Wommack élete és tanítási sorozatai összegyűjtve

Andrew Wommack

Baptista családban nőtt fel, a texasi Arlingtonban. Nagyon fiatalon az Úrnak szentelte egész életét. Az azóta eltelt időben egymás után három gyülekezet pásztora volt – majd elkezdte azt a szolgálatot, amire Isten elhívta: a Krisztus testének tanítása az örömhírre, a Jézus Krisztussal való újszövetségi kapcsolat ápolására.

Andrew több mint négy évtizede járja Amerikát és a világot, hirdetve az Evangélium igazságait. Isten Igéjének mély kinyilatkoztatásait egyértelmű egyszerűséggel tanítja, hangsúlyozva Isten feltétel nélküli szeretetét, a kegyelem és a hit egyensúlyát. Rádió- és tévéműsorai milliókhoz jutnak el szerte a világon.
Az Úr kinyilatkoztatott tudással és a kenetével ajándékozta meg Andrew-t, hogy Isten Igéjét tisztán és világosan legyen képes előadni. Bármerre jár a világban, mindig az Igét helyezi az első helyre prédikációiban, és az Ige szabaddá teszi az embereket, alkalmain gyakran történnek csodás gyógyulások, igehirdetéseit jelek és csodák követik.
Andrew egész könyvtárat megtöltő tanításai hozzáférhetők nyomtatásban, audiokazetta és videofelvételek formájában. A tanításait rögzítő audiokazettákból, CD-ből, DVD-ből már több mint ötmillió példány fogyott már el. Szolgálata kezdetétől fogva, ingyen küldi a CD / hangkazettákat, a szerényebb anyagi körülmények között élőknek.

Gospel Truth („Evangéliumi igazságok”) címet viselő műsora az USA-ban rádión és TV-ben mindenütt, a televíziós változat világszerte fogható, és elérhető az interneten is:
  www.awme.net és www.awmi.net.

E műsor egyes sorozatai a PAX TV-n már Magyarországon is láthatók!


1994-ben indította el az eredetileg Colorado Bible College (Coloradói Bibliaiskola), ma Charis Bible College (Kharisz Bibliaiskola) néven ismert oktatási intézményt – ma már a CBC leányiskoláinak nemzetközi hálózata van, működik CBC-iskola Chicagóban, Walsallban, Belfastban, de többek között az indiai Csennajban, Oroszországban, Ugandában és Dél- Afrikában is. Hamarosan megindul a képzés Németországban, Lengyelországban és Magyarországon is!


Konferencia Nap
https://www.youtube.com/playlist?list=PL395F3BDACB5B50AC


AWM Magyarország - Bemutatkozunk (magyar)

Fontos tanítási sorozatai:

Andrew Wommack: Az igazi evangélium
Andrew Wommack: Milyen az Isten valójában?
Andrew Wommack: Megváltás
Andrew Wommack: Kegyelem: Az evangélium ereje:


******************

Andrew Wommack: Biztos Alap
https://www.youtube.com/watch?v=ycFUdm_LHsQ&spfreload=10


Bövölködés és adakozás 1
https://www.youtube.com/watch?v=GHRjQJUwM2Y&t=1s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése