2017. július 27., csütörtök

Örömteli mindennapok: Egységben lévő erő.

,,Igazán mondom nektek: ha közületek ketten összhangban vannak itt a földön, akkor kérhetnek akármit, Mennyei Atyám megadja nekik. Mert, amikor ketten vagy hárman egységre jutnak az én nevemben, akkor én is ott vagyok közöttük.,, -Máté 18,19-20-



Jézus jelen van életünk minden pillanatában ,velünk van,megígérte ,hogy soha nem hagy el,bármikor szólhatunk Hozzá ,beszélgethetünk Vele .Mégis fontosnak tartja, hogy a tanítványai ,a követői időnként össze gyűljenek az Ő nevében és együtt imádkozzanak ,megosszák a bizonyságaikat ,örömüket ,bánataikat ,gondolataikat egymással,épüljenek egymás hite által .Ő jelen van vezetésével, kinyilatkoztatásaival, világosságával.
Hatalmas erő van,az együtt , egységben elmondott imákban,kérésekben.Nem véletlen mondja ,hogy ketten vagy többen egyakaraton kérvén az Atyától Jézus nevében .Biztosak lehetünk benne,hogy az ilyen imádság eljut az Atyához és meg is válaszolja azt.
Értékes időt tölthetünk az Ő jelenlétében ,örömteli perceket,amit csak Ő adhat számunkra.Sehol máshol nem tapasztalható ez az öröm,csakis az Ő jelenlétében .Az Ő békességét adja nekünk,azt szeretné ,hogy örömünk teljes legyen Őbenne .
Az Atya szívét mindig örömmel tölti el,amikor látja gyermekeit egységben összegyülni .
Gyakoroljuk az egybegyülekezést ,legyünk áldás egymás számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése