2017. július 30., vasárnap

Reggeli gyöngyszemek: Utolsó napok

„És lészen, hogy mindaz, aki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.” (Apostolok Cselekedetei 2:21..)


Ez az igevers az utolsó napok eseményeivel kapcsolatos.

A Biblia figyelmeztet arra, hogy készüljön fel minden ember az Úr Jézus második eljövetelére, mert akit váratlanul ér, azt nem tudja az Úr megmenteni az örök pusztulástól.
Ahhoz, hogy segítségül tudjuk hívni mennyei Atyánkat, ismernünk kell Őt, ismerni akaratát, tervét, velünk, gyermekeivel kapcsolatban.

Isten az örök élet ajándékát szeretné adni minden embernek ingyen, kegyelemből. Mindaz, aki elfogadja az Úr Jézus Krisztust Megváltójának, azt nagy szeretete által az Ő jelleméhez hasonlóvá formálja, hogy bevihesse az Ő országába.

Azonban az ígéret mindenkinek szól! Mindenki, aki segítségül hívja az Urat, megmenekül. Hiszem, hogy mindazok számítanak Rá, akinek fontos az Ő személye. Akik szeretnének egyre inkább hasonlóvá lenni Hozzá.

Jézus mindenkit szeretne megtartani, megmenteni, és egy csodaszép országba vinni. Ezért kell mindennap keresnünk az Urat, addig, amíg még megtalálható. Igyekezzünk, mielőtt túl késő lenne!

,,Keressétek az Urat, amíg megtalálható, hívjátok őt segítségül, amíg közel van. Hagyja el a gonosz az ő útát, és a bűnös férfiú gondolatait, és térjen az Úrhoz, és könyörül rajta, és a mi Istenünkhöz, mert bővelkedik a megbocsátásban.,,
Ésaiás próféta könyve 55. fejezet 6. vers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése