2016. május 18., szerda

Kenneth E. Hagin

A megmenekülés




A Goodwin házaspárral történt a 2. világháború idején. A feleség úgy érezte egy éjjel, hogy imádkoznia kell valakiért, úgynevezett "imateher" jött rá. Egyszerűen volt szellemi megérzése, egyfajta szellemi érzékelése, hogy veszélyben van valaki élete, aki a gyülekezetük tagja. Hajnali 4-ig a házaspár nyelveken imádkozott egy akarattal, hogy az Úr adjon az illetőnek, bárki legyen is az, álmot vagy látást, és mutassa meg neki a veszélyt, mely közeleg felé.
Másnap a következőt mesélte a gyülekezetük egyik tagja, aki az olajmezőkön dolgozott: A főnöke azt mondta neki, hogy ma a fúrótoronyban kell dolgoznia. Ő elindult a létrán fölfelé a toronyba, de visszafordult és azt mondta: "Nem vállalom."
"Miért nem?" - kérdezte a munkavezető.
"Megmondom, miért. Ma hajnali négykor volt egy álmom. Álmomban másztam a toronyba dolgozni. Ekkor hirtelen egy vastag drótkötél elszakadt, és levágta a fejemet! Láttam is az álmomban a fejemet lehullani a földre - szóval, ma nem mászom fel oda!"
Egy másik munkás nevetett ezen és azt mondta:
"Én nem vagyok babonás. Vállalom."
Felment, még tíz perce sem volt a toronyban, amikor egy vastag drótkötél elszakadt és levágta a fejét, éppen úgy, ahogy az álom mutatta. Aki meghalt, ő is egy egyház tagja volt, hitt az imában, de az ő imádságuk valahogy úgy szólt: "Uram, segíts azokon, akiknek segítségre van szükségük, és áldd meg azokat, akiknek az áldásra van szükségük. Tedd meg, amit tudsz, Uram. Ámen."
AKIK VISZONT NYELVEKEN IMÁDKOZNAK, TERMÉSZETFELETTI MÓDON KÉPESEK ISTENHEZ BESZÉLNI, ÉS ÍGY AZOKÉRT A DOLGOKÉRT IMÁDKOZNAK, AMIÉRT KELL.
A Szent Szellem ismeri Isten akaratát, és segít a hívőknek, hogy Isten akarata szerint imádkozzanak, és ezáltal az Ő tervei és céljai valósuljanak meg itt a földön.
Amikor a nyelveken szólás által átkerülsz az imának ebbe a valóságába, akkor egy másik mélyebb dimenziójában vagy az imának. Ebben a világban sikeresen tudsz imádkozni olyan dolgokért, amelyekért nem tudod, hogyan kellene. A Szent Szellem segít neked imádkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése