2017. január 30., hétfő

KENNETH COPELAND- Tedd az Igét első helyre!

Szerezz bölcsességet, szerezz eszességet; ne felejtkezzél el, se el ne hajolj az én számnak beszédétől. Ne hagyd el azt, és megtart téged; szeresd azt, és megőriz téged. 
– Példabeszédek 4: 5-6


Manapság Isten egyre több olyan embert nevel fel, akik éhesek. Éhesek arra, hogy mélyebben megismerjék az Urat.

Éhesek arra, hogy Őt szolgálják – a szószékről, vagy távoli helyeken, otthon, munkahelyeken és bárhol, ahova csak Isten küldi őket. Olyan emberek, akik egyszerűen nem érik be azzal, hogy azon az úton járjanak, ahol a legkisebb ellenállást találják, és így elhajókázzanak a mennybe. Nem. Eltökéltek, hogy megfutják a pályájukat… hogy elnyerjék a jutalmukat, ahogy Pál apostol mondta. Szellemileg szólva, a kiválóság felé vezető úton járnak.

Te is közéjük tartozol-e?

Ha igen, akkor öt egyszerű szót szeretnék megosztani veled, ami szerintem lehetővé teszi, hogy nyertesként fusd meg a pályádat:

Tedd az Igét első helyre.

Akár az a célod, hogy kitűnő evangélista légy, akár első osztályú mérnök az Úr szolgálatában, az Isten Igéjéből származó bölcsesség az, ami célbajuttat. Jézus ezt így fogalmazta meg: „Keressétek először Istennek országát, és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek” (Máté 6, 33)

Tégy meg bármit, ami szükséges ahhoz, hogy teljesen átitasd magad Isten Igéjével. Használj ki minden percet, olvasd, tanulmányozd, hallgasd az Igét, és elmélkedj rajta. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de ha minőségi döntést hoztál, hogy elérj valamit Jézus Krisztus szolgálatában, és eltökélted, hogy komolyan veszed a nagy küldetést, akkor szorgalmasnak kell lenned. Tedd az Igét első helyre, és akkor biztosan dicsőséges győzelmek előtt állsz.

Igei olvasmány: Példabeszédek 4: 1-18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése