2017. december 1., péntek

Komment

Ma tőle kaptam egy nagyon nem keresztény hozzászólást, véleményt egy tanításról amit először is nem én írtam, hanem neves nagy tanító, másik részről pedig nekem is az a véleményem ha valakit kicsi korában megkeresztelik és felnőtt korában ismeri meg Istent és elmondja a megtérők imáját és utána bemerítkezik!

Ahogy Jézus mintát adott Keresztelő Jánosnál!

Sajnos nem evangéliumi látása van a hölgynek..

De nem is ez a baj...hanem az, hogy sok sok kommetben olyan agresszívan reagálnak ,,keresztények,, más véleményére, hitére, látására, hogy az felháborító!

A világi embereknek több tiszteletük és toleranciájuk van!!

Még ha nem is úgy látja, érti, hiszi az Igét, akkor sem így reagáljuk le!!
SENKI sem lát tisztán mindent! Megvan írva, hogy tükör által homályosan van csak tudásunk!
De egy Úr által felkent nagy tanító véleménye mégiscsak fontosabb, mint egy olyan emberé, aki sem nem tanult teológiát, sem szeretet, tisztelet nincs benne!

Pál Apostól idézve: Pál apostol első levele a korintusiakhoz

A szeretet himnusza.

Szóljak bár emberek vagy angyalok nyelvén,
Ha szeretet nincs bennem,
Csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom.
Legyen bár prófétáló tehetségem,
Ismerjem bár az összes titkokat és minden tudományt,
Legyen akkora hitem, hogy hegyeket mozgassak,
Ha szeretet nincs bennem,
Mit sem érek.


Íme az üzenet:

Kedves Mónika! A felnőtkori Bemerítkezés, fontos annak, akit gyermekOkrában nem kereszteltek meg, a szülei! De akit már mEgkereszteltek, annak felesleges a 2. megkeresztelkedés, vagy bemerítkezés, ahogy ti hívjátok! Nagyon sajnálom a Ti vallásotokat, hogy nem olvassátok az Ó SzÖvetséget!

MERT MÚLT NÉLKŰL NINCS JÖVŐ! ÁBRAHÁM, MILYEN KÁR, HOGY SOHA NEM OLVASTÁL RÓLA! Ő VOLT AZ AKINEK ISTEN IDŐS KORÁRA GYERMEKET ÍGÉRT, ÉS UGY IS LETT. Lukács Evangéliumában olvashatsz ismét, ÁBRAHÁMRÓL, A GAZDAG, ÉS A LÁZÁR TÖRTÉNETÉBEN. MEGHALT A SZEGÉNY LÁZÁR, ÉS A MENNYBEN NYITOTTA KI A SZEMEIT. ÉS ÁBRAHÁM VITTE ŐT A KEBELÉN. A GAZDAG, MEG A POKOLBAN NYITOTTA KI AZ Ő SZEMEIT. AMIKOR ISTEN, ÁBRAHÁMNAK GYERMEKET ÍGÉRT JÉZUS MÉG TESTBEN NEM JÁRT A FÖLDÖN,NEM VOLT KERESZTELÉS, VAGY AHOGY TI HÍVJÁTOK BEMERÍTÉS, ÉS ÁBRAHÁM MÉGIS A MENNYBE KERÜLT! DE TE OLYAN OSTOBA VAGY, HOGY AZ Ó SZÖVETTSÉGET, NEM ÉRTED, INKÁBB FÉLRE MAGYARÁZOD AZ ISTEN IGÉJÉT!
SZÉGYELD MAGAD!
PoNTOSAN ÍDÉZTED, A BIBLIÁBÓL, TGYETEK TANÍTVÁNYOKKÁ, MINDEN NÉPEKET, MEGKERESZTEVÉN ŐKET! KÉT SZÓT HANGSÚLYOZOK, MEGKERESZTELVÉN ŐKET! EZT ÍRJA AZ ISTEN ÍGÉJE. NEM AZT ÍRJA HOGY CSAK A FELNŐTTEKET!HANEM, MINDEN NÉPEKET! a GYERMEKEKET IS!!
BAJ VAN, A LÁTÁSODDAL?! ENNYI!

*********************
A stílusod is nagyon keresztényi szeretetet sugall 😞 miért kell így írnod, így reagálni egy kereszténynek????

szomorúúúú

hiába minden tudás, ha nincs benned szeretet

NE ÍRJ többet nekem!!

Csevegés vége

https://www.facebook.com/ildiko.jakabtokosne

Azt hiszem nem nekem kell szégyellnem magam! Meg senkinek sem, ha valaki másképp érti, látja az Igét! Egy részről pont ezért van ennyi felekezet és megosztottság Krisztus testében sajnos!

Másrészről nagyon nagy szégyen egy friss keresztény, vagy világi ember bele olvas és azt gondolja, ilyen a keresztényi szeretet?? Nekünk Krisztusi életet kell élnünk!! Ő pedig maga a SZERETET!!

Holott mindenki ahol van, az Úr testének része, mindazonáltal a test kompletten test...minden része fontos!

Ámen Imádkozunk, egymás megértettségért! Többek közt ezért is vár még az Úr.....gondoljatok bele mit talál...ha most jönne vissza, na ez a szégyen...:(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése