2016. szeptember 25., vasárnap

Örömteli mindennapok- Krisztus Teste


Gondoljátok csak meg: az emberi test egységes egész, de sok részből épül fel!
Az egyes részeknek mind megvan a maguk sajátos feladata. Ugyanígy van ez velünk is, akik Krisztusban vagyunk: sokan vagyunk ugyan, de együttesen alkotunk egyetlen „testet”. 
-Róma 12,4,5. 

-,, Azonképpen sokan egy test vagyunk a Krisztusban, egyenként pedig egymásnak tagjai vagyunk.,,

Ha elfogadtad Krisztust megváltódnak és ujjá születtél ,Isten nagy családjába tartozol. Az Ő Testének tagjaként be kell illeszkedned a helyedre ahhoz, hogy növekedhess,hogy testrészként jól funkcionálhass. Össze kell kapcsolódnod a Test többi tagjaival mert Istennek minden egyes testrészre szüksége van. Minden egyes tagja értékes és nélkülözhetetlen. 
Egy levágott testrész nem él tovább egymagában, csak ha kapcsolódik a testhez, ami által az élethez szükséges ellátást megkapja.

Sokan gondolják,hogy majd egymagukban élik a lelki életüket, de valójában szükségünk van egymásra a Krisztus testében, ha lelkileg növekedni akarunk és be akarjuk tölteni Isten életünkre vonatkozó tervét.

Isten nem azért helyezett ide, hogy egy elszigetelt életet élj. Amíg itt vagy a Földön, Isten azt akarja, hogy megtanulj szeretni más embereket, és azt akarja, hogy gyakorold az ő családjában lévő más emberek iránti szeretetet.Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése