2016. szeptember 26., hétfő

Az Ő szeretete teljessé lett bennünk


Kedveseim : Isten szeretetével kell egymást szeretni, mert ez a szeretet Istentől származik. 
Aki így szeret, mind Istentől született és ismeri Istent. Aki nem szeret az nem ismerte meg Istent, mert Isten maga a szeretet.. Isten úgy mutatta nekünk mennyire szeret, hogy elküldte a Földre Egyetlen Fiát. Azért küldte, hogy rajta keresztül örök életet kapjunk. Ez az Isteni szeretet,nem az ,hogy mi szeretjük Istent,hanem ahogy Őszeret bennünket. Ezt pedig abba mutatta meg, hogy a saját Fiát küldte a Földre, hogy általa félretolja az útból a bűneinket.
Kedveseim :ha Isten úgy szeretett bennünket, akkor nekünk is ezzel az Isteni szeretettel kell szeretni egymást. Istent még soha senki nem látta, de ha Isteni szeretettel szeretjük egymást, Isten bennünk él és ez a szeretet kiteljesedik bennünk. Tudjuk hogy Istenben élünk és Isten bennünk él. Honnan tudjuk? Abból hogy a saját szerelméből adott nekünk.. Az Atya elküldte a Fiát a Földre, hogy az egész emberiséget megmentse. Ezt a saját szemeinkkel láttuk és bizonyítsuk hogy így igaz..Aki elismeri és az emberek előtt kimondja hogy Jézus az Istennek Fia, abban az Isten benne él, és Ő is Istenben él. Így ismerjük és tapasztaljuk meg Isten irántunk való szeretetét, és így bízunk ebben az Isteni szeretetben, mert Isten maga a szeretet. Aki ebben az Isteni szeretetben éli az életét azzal valójában Isten vele él és Isten is él őbenne.Így növekszik bennünk Isten szeretete, amíg teljessé nem lesz . Nem kell félni az ítéletnapjától, mert mi is úgy vagyunk ebben a világban ,mint Ő. Ahol Isten szeretete uralkodik, ott nem marad hely a félelem számára, sőt amikor ez a szeretet egészen kiteljesedik, minden félelmet kiszorít belőlünk. Ha valaki fél, attól fél hogy Isten ő megfogja büntetni. Az ilyen ember azért fél ,mert Isten szeretete még nem töltötte be teljesen. Aki azt mondja szeretem Istent a testvérét viszont gyűlöli az hazug.
Hogy szeretheti Istent akit soha nem látott, ha nem szereti a testvérét akit lát. Mert Krisztus azt parancsolta, hogy aki szereti Istent az szeresse a testvérét is. Amen ( 1János 4 : 7- 21 )

Miről szól ez pár Ige? Arról szól, hogy Isten annyira szeretett bennünket, hogy elküldte a Földre Jézust az Ő Egyetlen Fiát, hogy a mi bűneinkért meghaljon,hogy Ő általa örök életet nyerjünk.. Mind ez az Ő nagy szeretete által ,mert Ő szeret bennünket. Ezt meg kell tapasztalnunk, megérzést kell kapjunk. Ismerd meg Én hogyan szeretlek téged és ez következés képen szeresd te is embertársaidat. Krisztusban

Hálát adok drága mennyei Atyám a Te drága Egy szülött Fiadért a Jézus Krisztusért aki meghalt értünk Jézus neve Legyen Áldott Örökkön, Örökké Amen
 
Istvanne Gyolai‎-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése