2016. szeptember 28., szerda

Andrew Wommack -Milyen Isten valójában


Hogyan vezethet a bűn a pokolba?
Ha úgy gondolod, hogy fenn kell tartanod egy bizonyos külsődleges szentségi szintet ahhoz hogy megtartsd az üdvösségedet és ha ezt nem teszed ,akkor a pokolba kerülsz, akkor újra vissza jutottál az Ószövetségi Törvény kötelékei alá mivel teljesítened kell ahhoz, hogy kiérdemeld Isten áldásait, és ez gyötrelem lesz a számodra.

Saját magad próbálod megváltani, és az alapján kíséreled meg a dolgokat elfogadni Istentől amennyire te magad vagy jó,  ahelyett, hogy azt néznéd mit tett Jézus érted. 
Fel kell ismerned, hogy mind az üdvösség, mind a keresztény élet teljesen az Úr-Jézus áldozatának a munkája.
Egy nap majd megállsz Isten előtt és ha megkérdezi tőled, hogy mit tettél, ami feljogosít arra téged, hogy a mennybe juss, akkor csakis kizárólag Jézus Krisztus vérére hagyatkozhatsz és nem arra ,hogy hűségesen jártál e gyülekezetbe, hogy hűségesen fizetted e a tizedet ,vagy bármi egyébre. 

De ettől függetlenül még szent életet kell, hogy élj, ha nem akarod, hogy a Sátánnak bármilyen hatalma legyen feletted. A legrombolóbb eredménye a rendszeres bűnnek az, ha szellemi értelemben megkeményedik a szíved. Ha átadod magad e világnak, és szabadon a bűnnek élsz, akkor a szíved megfog keményedni a Szent Szellem és Isten Igéje iránt.
Vigyázzatok testvéreim, senkinek ne legyen közületek hitetlen és gonosz szíve, hogy elszakadjon az élő Istentől, mert ugye a bűn az ami elválaszt tőle.
Sőt buzdítsátok egymást minden egyes napon, hogy meg ne keményedjen közületek valaki a bűntől.
Mert részévé lettünk a Krisztusnak, ha azt a bizalmat, amely kezdetben élt bennünk, mindvégig szilárdan megtartjuk( Zsid 3,12-14)


Hálát adok drága mennyei Atyám, hogy annyira szeretsz minket, hogy a Te drága Egyetlen Fiadat adtad értünk a Golgotán áldozatul  ami bűneink miatt, hogy életünk legyen!
Jézus neve LEGYEN ÁLDOTT!
 ÁMEN
-Istvánné Gyolai-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése