2017. január 7., szombat

Andrew Wommack- Semmi sem lehetetlen!

,,Mert az Istennek semmi sem lehetetlen.,,  (Lukács 1:37) Lukács 1:26-38.



Micsoda kijelentés! Ha azon a módon hinnék, ahogy Mária akkor hitt, amikor Gábriel szólt hozzá, mekkorát változna az életünk! Születésünktől fogva arra tanítanak bennünket, hogy ismerjük fel a korlátainkat. “Nem lehet a tiéd. Ne nyúlj hozzá! Ne rakd azt a szádba! Ne nyúlj a tűzhöz!” A lista szinte végtelen. Ahogy felnövünk, érettségünk egyik jele az, hogy felismerjük korlátainkat, és megtanulunk ezeken a határokon belül élni. Az élet egyik nagy ténye, hogy mindenben vannak korlátok.
Isten számára azonban nincsenek korlátok. Amikor belépünk az Ő természetfeletti világába, le kell rombolnunk azokat a korlátokat, amelyeket éveken keresztül felépítettünk. Meg kell újítanunk az elménket azzal az igazsággal, hogy Ő nem olyan, mint mi. Ő mindent megtehet. Olyan hatalmas Istenünk van, hogy az erejét egyszerűen fel sem foghatjuk! Ő teremtette az Univerzumot, és ez nem jelentette a képességeinek teljességét. Mégis sokszor találjuk magunkat olyan helyzetben, amiről azt gondoljuk, hogy túlságosan nehéz a számára. Nem látjuk, hogy miként is húzhatna ki belőle.
Az Úr azt mondta Jeremiásnak: „Én vagyok az ÚR, minden élőnek az Istene. Van-e számomra lehetetlen?” (Jeremiás 32:27.) A válasz a leghatározottabb NEM! Az egyetlen, Istent korlátozó tényező a mi hitetlenségünk. (5. Mózes 7:17.)
Ma tiszteld meg Istent azzal, hogy elhiszed: számára semmi sem túlságosan nehéz. Bármivel is találkozol szembe, Ő több mint képes rá, és akar is téged megsegíteni és áldást adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése