2017. január 8., vasárnap

Joel Osteen: 2017.01.01. üzenete:



Vannak emberek, akiket Isten életünkbe hoz és kulcsszerepet játszanak előbbre jutásunkban.
De ők nem azért vannak, hogy segítsenek, kedvezzenek nekünk és új ajtókat nyissanak meg, hanem pont ellenkezőleg, ezeket az embereket azért küldi Isten utunkba, hogy segíteni tudjunk nekik, kedvezni tudjunk nekik, segíthessük őket egy új szintre emelkedni. Nem jutunk magasabbra, amíg nem segítettük őket magasabbra jutni. Minél magasabbra jutnak, annál magasabbra jutsz te is.
Ha segítesz másoknak álmaik beteljesítésében, Isten segíteni fog neked is álmaid megvalósításában. Hidd el, Isten szándékosan küld embereket életünkbe.
Nézz körül! Biztosan vannak olyanok az életedben, akik a boldogságoddal, békéddel, álmaiddal függenek össze. Náluk van előrelépésed kulcsa. Ha segíted őket magasabbra jutni, akkor te is magasabbra jutsz. Ha adsz, ajándékod visszatér hozzád. Arra kérlek ma, váljon szokásoddá mások felemelése. A másokra szánt idő nem fog elveszni. Isten lát és feljegyez minden percet, amivel barátodat bátorítod, minden mérföld kerülőutat, amivel valami jót teszel, és nem csak visszafizeti, hanem megsokszorozza azt, amit elültettél. Ha felemelsz másokat, készülj fel, hogy áldás fog leszállni rád. Szerencse és kiváltságok várnak rád, új ajtók nyílnak meg. Én hiszem, hogy azért, mert adsz, mert kinyújtod kezed másokért, meg fogod látni álmaid, vágyaid, minden ígéret, melyet Isten ültetett el benned, jóságod bumerángként tér vissza hozzád. /Joel Osteen/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése