2017. január 22., vasárnap

Joel Osteen: Mai napon...

Mai napon megtapasztalom Isten kiváltságait életem felett.



Ha valaki megkérdezi tőled, hogyan jutottál el idáig, te azt válaszolod: nem tudom, én csak belebotlottam a szerencsémbe. Nem, ez nem szerencse volt, ez Isten kiváltsága volt. Te csak továbbra is növeld meg életed vízióját! Ne gondolkozz azon, hogy miért nem fog megtörténni. 
Higgyél! Hidd, hogy mindent el tudsz érni! Élj elvárással, tudván, hogy bármelyik pillanatban keresztezheti utad egy maréknyi kiváltság. Találkozol valakivel, aki egy lehetőséghez vezet, felbukkan egy távoli rokon... Isten már rég elhelyezte mindezt a jövődben. Nincs más dolgod, mint hinni. Ha hiszel, akkor az utadba fognak kerülni. Hidd el, nem lesz véletlen, hanem puszta szándékosság. Isten szánt szándékkal tette oda őket. /Joel Osteen/


********************************************

Mai napon befogadom és elfogadom a változást.

Ha lezárul egy korszak, el kell fogadnunk és fel kell készülnünk az új befogadására. Ez azt jelenti, hogy ne beszélj tovább az elvesztett állásról, a sikertelen kapcsolatról vagy arról, milyen gyorsan tudtál futni fiatalabb korodban, hogy milyen fitt voltál és mennyi hajad volt még. Ma egy új nap van és el kell fogadnod azt, ahol vagy. Meg kell tanulnod ezt a változást. Értsd meg, ami a múltban jó volt, az akkor helyes volt. De Isten haladó, szeret új dolgokat tenni. És ha ma a legtöbbet akarod magadból kihozni, akkor meg kell tanulnod nem csak elfogadni, hanem befogadni is a változást.

/Joel Osteen/





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése