2017. január 21., szombat

KENNETH COPELAND- Békesség az otthonunkban!


,,Mert ahol irigység és viszálykodás van, ott zűrzavar és minden gonosz cselekedet is van.,,– Jakab 3: 16.

Észrevetted, hogy otthon a legkönnyebb én-központúnak lenni? Valami arra késztet bennünket, hogy másokkal kedvesen viselkedjünk, de a családunk körében meg vagyunk kísértve, hogy több önzést engedjünk meg magunknak – mintha ott nem számítana annyira.

Mielőtt keresztény lettem, udvariasabb és kedvesebb voltam a barátaimhoz, mint a saját családomhoz. Követelőzőbb voltam és kevésbé engedékeny a hozzám legközelebb állók iránt, mint mások iránt. Miután elfogadtam Jézust életem Urának, felismertem, hogy ennek meg kell változnia. Gloria és én kezdtük megérteni az Igéből, milyen fontos az összhang a családunkban. Megtanultuk, hogy ha meg akarjuk tapasztalni az életünkben a közös akarat erejét (lásd a Máté 18: 19-et), akkor nem engedhetjük meg a viszálykodást egymás között. A viszálykodás rést üt a hit pajzsán, megakadályozza az ima eredményességét, és a bensődbe hívja a sátánt és a csapatát. Megbénítja Isten erejét az életedben.

Ne engedd meg, hogy az ellenség a saját bejárati ajtódnál megállítson azáltal, hogy utat engedsz a viszálykodásnak az otthonodban. Ha így teszel, máshol sem jelentesz veszélyt számára. Hozd működésbe az összhang erejét a családodban.

Tökéld ezt el!

Igei olvasmány: Filippi 2: 1-13

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése