2017. április 6., csütörtök

Joel Osteen:Minden nap...

Minden nap, minden szempontból egyre kedvesebb vagyok.


Mindannyian követünk el hibákat, és teszünk olyat, amiről azt gondoljuk, bárcsak másképp tettük volna. A hibáink alkalmasak arra, hogy tanuljunk belőlük, de egyáltalán nem kell az aktív emlékeink között őrizgetnünk őket. Azokra a dolgokra kell emlékeznünk, amelyet jól csináltunk: a sikereinkre, a kísértések legyőzésére, amikor kedvesen bántunk a számunkra idegen személyekkel…
Ha voltak is bölcstelen döntéseink, gondoljunk mindig a jó választásainkra. Ne azon gondolkodjunk, hogy mik a gyengeségeink, hanem, hogy mik az erősségeink. Ne arra összpontosítsunk, hogy mik a hiányosságaink, hanem arra, hogy mi az, amiben a legjobbak vagyunk. Aki önmaga ellenségeként viselkedik, abból soha nem lesz az a valaki, akinek Isten eredetileg eltervezte. Át kell nevelnünk az elménket és fegyelmezettebben kell gondolkodnunk. /Joel Osteen/

Ha van olyan ismerősöd, akinek szüksége van építő gondolatokra, oszd meg vele ezt az üzenetet, a „Megosztás” gomb használatával!

***************************

Minden nap, minden szempontból egyre befogadóbb vagyok.

Ha jelenleg száraz, hervadt időszakon mész keresztül, ha szűkös időket élsz, ha a dolgok, helyzetek nem a te javadat szolgálják, és ha mindezért hajlasz az elcsüggedésre, én azt mondom neked: sose add fel! Higgy a Mindenhatóban és hidd, hogy minden jóra fordul. Hidd, hogy minden a javadat szolgálja. Csak hidd!
Igen, mindenki más kidőlhet a sorból, de neked természetfölötti ajtók nyílnak meg.
Igen, mások panaszkodhatnak, de a te a szívedben az imák dalolnak.
Igen, mások letörhetnek, de a te arcodon mosoly ül, mert mindezt te így akarod. /Joel Osteen/

Ha van olyan ismerősöd, akinek szüksége van építő gondolatokra, oszd meg vele ezt az üzenetet, a „Megosztás” gomb használatával!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése