2017. április 27., csütörtök

Örömteli mindennapok: A gyermeki engedelmesség jutalma



Semmi felől ne aggódjatok! Bármilyen helyzetben vagytok is, imádkozzatok! Hálaadással kérjétek Istentől, amire szükségetek van!Isten békessége, amely minden képzeletet felülmúl, megőrzi majd szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.....azokon a dolgokon gondolkodjatok, amelyek igazak, dicséretre méltók, igazságosak, tisztességesek, szépek, tiszteletre mé...ltók, kiválók és dicséretesek.Fil.4,6-8
Isten beszéde arra figyelmeztet ,hogy az odafelvalókra összpontositsunk ,azokon gondolkodjunk, igy tud az Ő békessége megmaradni bennünk.Bár az ellenség folyton próbálkozik a negativitásaival,de meg kell tanulnunk figyelmen kivül hagyni .
Akik a régi természetük szerint élnek, azok egyre csak arra törekszenek, amit ez a természet kíván. Akik azonban a Szent Szellem szerint élnek, azok arra törekednek és azzal foglalkoznak, amit a Szent Szellem kíván. Régi természetünk igyekezete végül is a halálhoz vezet. A Szent Szellem azonban mindig az életre és a békességre törekszik.Róma 8,5-6.
Isten gyermekeként ,megvan az a kiváltságunk ,hogy felfedezzük Isten szeretetének és kegyelmének titkait,miközben tudomást sem veszünk a rágalmazó hazugságairól .
Isten bevégzett munkájára figyelj és összpontosits,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése