2016. április 18., hétfő

Kenneth E. Hagin - Amit csak akartok

Annakokáért ha feltámadtatok a Krisztussalaz odafelvalókat keressétekahol a Krisztus vanaz Istennek jobbján ülvénaz odafelvalókkal törődjeteknem a földiekkel. —KOLOSSÉ 3,1. 2.


A hívő tulajdonképpen a feltámadáskor emeltetett fel és lett Krisztussal együtt az Atya jobbjára ültetve. (Ef. 2,5. 6.) Gondolkodj el ezen az igerészen, amíg valóságossá nem válik a számodra. Ne feledd, hogy minden mennyei áldás a tiéd már. (Ef. 1,3) De ha élvezni is akarod ezeket, neked kell elfoglalni az ottani helyedet. Az a hívő, akinek megnyíltak a szemei és látja a trónnal járó jogait Krisztusban, megteheti, hogy:
(1) elfoglalja hatalmi helyét, és
(2) elkezdi használni azt a szellemi hatalmat, ami az ültetés következtében lett ráruházva. Az ördög elkeseredetten küzd az ellen, hogy belépjünk a hatalmi területére. Megszokta már, hogy hatalmat gyakorol és uralkodik az emberek felett, ezért minden erejét ellenünk fordítja, amikor kezdünk megismerkedni ezekkel a hatalmas igazságokkal. Nincs még egy olyan igazság, ami akkora ellenállást vált ki részéről, mint a hívőknek adatott hatalom! Csak akkor vagyunk biztonságos helyen, ha Krisztussal együtt ülünk a mennyekben, magasan minden fejedelemség, hatalmasság, erő és uraság felett. Ha a hívő kitartóan megmarad hit által ezen a helyen, az ellenség nem férhet hozzá. Ezért foglald el a helyedet a mennyekben és tartsd meg!
Megvallás: Azt a szolgálatot, amit Isten meg akar valósítani az Ő Fián keresztül ebben a világban, Krisztus Testén keresztül hajtja végre. Én tagja vagyok e Testnek, és használni fogom a hatalmamat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése