2016. október 23., vasárnap

Mikor várható az elragadtatás -

Az időszakot Jézus megjelöli, de a napját és az óráját nem !



A Mt. 24:37-39, a Luk. 21:34-36, és a 2.Thess.2:3, Íge helyek alapján egyértelmű, hogy az elragadtatás még az utolsó 7 év előtt, de a protestáns egyházak hittől való elszakadásának befejeződése és a bűn emberének (a fenevad) megjelenése (fellépése) után várható. A napját és óráját viszont nem tudhatjuk, ez az Atya hatalmában van.
*
"Amiképpen pedig a Noé napjaiban vala, akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is. Mert amiképpen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne. És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is."
*
"Vigyázzatok azért minden időben, kérvén, hogy méltókká tétessetek arra, hogy elkerüljétek mindezeket, a mik bekövetkeznek, és megállhassatok az embernek Fia előtt!"
*
"Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, ..."Szerintem a pápa az csak előkészíti az útját a antikrisztusnak és a hamis prófétának és a világvallásnak. Mivel jezsuita szabadkőműves nem véletlen, hogy őt választották. Az viszont nem valószínű, hogy ő írja alá a béke és biztonsági szerződést Izraellel. A antikrisztus személye senki előtt nem ismert és a hamis prófétáé sem, ezért kell nagyon figyelni, hogy mikor és ki lép fel a békekötéssel és a csodatevésekkel. Az iszlám is vár egy megváltót akit máhádinak vagy machdinak neveznek és keletről fog származni, valószínű, hogy ő lesz a nyolcadik birodalom királya és a hét közül való és megy a veszedelemre. Pontosabban amit János írt, hogy öt már elesett és az egyik van, akkoriban a római birodalom volt, de valójában most is van, de úgy szerepel mint Európai unió és az nem sokáig marad fenn, és a nyolcadik az új világrend lesz akinek az antikrisztus lesz az uralkodója. Európa iszlamizálása is azért folyik, mert erre a vallásra és kultúrára fog épülni az új világrend és ebben a pápa nagy szerepet játszik, és állandóan azt szajkózza, hogy fogadjuk be a szegény menekülteket Láttam olyan videót is amelyben a betolakodók lábait mosogatta és csókolgatta mint valami buzeráns, nagyon gusztustalan volt. Ez a folyamat eltart jó pár évig amíg Európába áramlik a gyilkos ellenség akiknek a jogait is fölénk helyezik és nem védekezhetünk ellenük. Európa polgárháborúba sodródik a franciáknál és a németeknél hamarosan ki is robban, közben a közel keleten is folynak a háborúk az arabok és sok más nemzet még az ensz is Izrael ellen fordul, ez lesz az Ezékiel 38-39 prófécia, és a Góg állítólag Obama lesz. Már mikor ezek a háborúk és válságok sújtanak mindenfelé és kilátástalanná válik minden, akkor fog fellépni a hamis békekötő és választás nélkül ragadja el a hatalmat, és így jön létre az új világrend. Gó-Magóg háború az két hét alatt lezajlik és Izrael pár nap alatt kapitulál, de Isten lecsap erre a seregre és elpusztítja. Visszatérve Európára itt folyik a legnagyobb árulás a keresztény vallás és kultúra ellen. Az igaz, hogy sok a hamis gyülekezet és szekta ahol a hazugságot hirdetik, de akkor is ellenünk folyik a harc, amit a gonosz pénzhatalmi világelit más néven a "sátán" és a hamis egyház csinál.
Az iszlamizálásban soros györgy a főbűnös és a háttér szervezetei, mint pl rokefeller ő azt mondta, "csak egy megfelelő válságra van szükség" és könnyedén létre jöhet az új világrend. Ez az óriási pusztító válság már itt kopogtat az ajtón, vagy már folyik is, csak később fogják jelezni, hogy az emberek ne tudjanak felkészülni rá. Óriási nagy megpróbáltatás vár mindenkire, de mi bízunk Istenben és védelmében, és mindennap imádkozunk hozzá és az úr Jézus Krisztushoz a mi szabadítónkhoz úrvacsorai tisztelet adással.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése